ürün Açıklaması: biyolojik bileşik mikroskop için yüksek büyütme sağlar kullanımı ve eğitim uygulamaları monoküler görüntüleme kafası değiştirilebilir ile 10x widefield oküler widefield ve 20x, sabit 45-degree dikey eğim göz ve boyun ağrılarını azaltmak için. İleri bakan burunluğun ile hassas-zemin 4x, 10x, 40xS akromatik cam hedefleri büyütülmüş görüntüler renk düzeltme sağlamak Brightfield görüntüleme rheostat-kontrollü LED aydınlatma ve spiral-kontrol ile renk filtresi klipleri ile düz sahne sabitlemek için numune, koaksiyel kaba ve ince odaklama raf-ve-pinyon mekanizması üzerinde hassas odak sağlamak. güçlü tek sönük ile ampul LED aydınlatma özellikler kafası: Monoküler oküler: WF10x, WF20x lensler: 4x, 10x, 40xS sahne: sahne klipleri ile Düz sahne odak: Koaksiyel kaba ve İnce Barlow Lens: 2x Ile ölçek (varil yüklü) işık kaynağı: LED ile rheostat güç: 3 AA (LR6/5 #) piller (Hayır dahil genel Konumu bir kararlı ve katı yüzey üzerinde mikroskop yerleştirin. 3 adet AA pil kaynağı elektrikli aydınlatıcı ile gözlem için gereklidir elektrik LED aydınlatma baz içine 3 adet AA pil yerleştirin. aydınlatma kullanarak önce numune görüntülemek Mikroskop kullanarak 1). başlamak için, hazırlanan mikroskop cam slayt kullanın, ve mikroskop Sahne ortasına yerleştirin. Sahne ile aşağı kelepçe Klipler 2). kurmak var sonra mikroskop ile ilgili aydınlatma, Mercek aracılığıyla bakmak. 3). her zaman başlangıç gözlemleyerek kullanarak düşük büyütme mikroskop ile. Objektif Lens çevirerek 4X Objektif Lens kullanın böylece Taret 4X Objektif Lens olduğunu merkezinde amaçlayan Sahne (olduğunda olacak uygun pozisyonda yer içine tıklayın). The 4X Objektif Lens verecek bir 80X (80 güç) ile görünüm 10X Mercek. Final Güç çarpılarak hesaplanır Objektif Lens Mercek tarafından Güç Güç (e. g, 4X2X10 = 80). 2X Barlow lens anInner olduğunu 4). yavaş yavaş dönüm tarafından odak mikroskop Odaklama Topuzu, bir görüntü formları kadar Mercek. 5). görüntü çok parlak görünür ise, rahat bir görünüm kadar Diski döndürmek diyafram görülür. diyafram pozisyonları arasında seçim yapabilirsiniz 6,5, 4, 3, 2 ve 1. görüntü çok loş Ise, büyük diyafram kullanın. 6). büyütme artırmak, Objektif Lens döndürmek için Taret 200X 10X ortalamak için numune üzerinde Objektif Lens, veya 40X 800X veya değiştirmek için Objektif Lens mercek gelen 10X 20X için. kullanırken daha kritik olur ve objektif odaklama yüksek büyütme lens yakın gelmek olacak ulaşmak için numune odak. lens dokunmayın izin vermeyin olabilir gibi slayt slayt kırmak ve lens zarar paket Şunlardır: 1 x Monoküler Mikroskop ile Düz Sahne 1 x WF10x Mercek 1 x WF20x Mercek 1 x 2x Barlow Lens ile ölçek 1 x Akıllı Telefon Adaptörü 1 x Toz kapağı 1x5 Adet Cam Mikroskop Hazırlanan Slaytlar UYARı! oynamak için 4 yaşından çocuklar önlemek lütfen BOĞULMA TEHLIKESI-Küçük parçalar. 4 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir yutmayın lütfen

Etiketler: Ucuz 1600X Biyolojik Mikroskop Zoom 1600 kez Monoküler Hayvan Bitki Kan Analiz Cihazı Ile Akıllı Telefon Adaptörü, Yüksek Kalite 1600X Biyolojik Mikroskop Zoom 1600 kez Monoküler Hayvan Bitki Kan Analiz Cihazı Ile Akıllı Telefon Adaptörü, Çin Mikroskoplar Tedarikçiler.

Büyütme 1600X
teori Biyolojik Mikroskop