3378 kablosuz hava istasyonu Duvar dijital alarmlı saat Saat Barometre Termometre Higrometre Sensörü Durumu Renkli lcd ekran In/Açık kablosuz hava istasyonu Renk lcd ekran Sıcaklık Nem Hava Durumu BİK Erteleme çalar saat Dijital Termometre Higrometre Sıcaklık Nem Ölçer Hava İstasyonu Kablosuz Kapalı Açık çalar saat Ürün Fonksiyonları: 1. Radyo kontrollü Saat DCF üzerinden veya WWVB sinyal 2. The hava tahmin fonksiyonu. İsteğe bağlı 12/24 saat formatı. 3. USB şarj aleti elektronik cihazlar için. 4. Açık/kapalı sıcaklık (°C veya °F) ve nem. Kapalı sıcaklık ölçüm aralıkları: 32℉ (0 °C) ~ 122℉ (50 °C), Açık sıcaklık ölçüm aralıkları:-40℉ (-40 °C) ~ 140℉ (60 °C), kapalı ve Açık nem ölçüm aralıkları: 20% RH ~ 95% RH. 5. barometrik basınç, Sıcaklık ve don uyarısı. Buz uyarısı sembol görünür ve alarm çalar açık sıcaklığı 30℉ de (-1 °C) ~ 37℉ (2 °C). 6. minimum/maksimum ekran için hava nem ve sıcaklık, kullanım "MEM" düğme görüntülemek için LCD. 7. eğilim ekran hava basıncı, sıcaklık ve nem. 8. kapalı konfor seviyesi ekran tarafından yüz simge. /Dış sıcaklık/nem/barometrik eğilim gösterilmiştir lcd ekran 3 ile sinyalleri: Yükselen, kalan ve düşen. 9. günlük Alarm Erteleme Fonksiyonu ile. 10. takvim ve Ay Fazı. 11. 5 seviyeleri parlaklık arka güç adaptörü ile seçin. Zaman ve Tarih, çalar saat, Erteleme, Ay Fazı ve Arka Işık: 1. takvim kadar 2099 ve İsteğe bağlı 12/24 saat formatı. 2. kolay set günlük alarm erteleme fonksiyonu ile. Zaman alarm yüzük, presler dışında herhangi bir düğme "ERTELEME/IŞıK" durdurmak için çalar saat. Eğer dokunmatik "ERTELEME/IŞıK" düğmesi, alarm modu ERTELEME modu alacak. Alarm sinyali sesleri olacak sonra tekrar 5 dakika. 3. ay fazı üzerinde otomatik olarak ekran LCD. 4. zaman güç adaptörü takılı, arka aydınlatma tutacak ve basın "GÜNEŞ sembol" düğme seçmek için 5 seviyeleri arka ışıklar. Eğer sadece pilleri, Arka ışık sadece tutmak aydınlatma 15 saniye basın tarafından ERTELEME düğmesi, o olabilir görmek için sert arka ışık olmadan. Kablosuz uzaktan kumanda sensörü: 1. duvar Monte veya Masa Standı 2. One Kablosuz Termo Sensörü Dahil 3. 433.92 MHz RF verici frekansı 4. açık bir alanda 60 metre iletim aralığı. Bu ürün 3 kadar destekler kablosuz sensör veri görüntüler.

Etiketler: Ucuz 3378 kablosuz hava istasyonu Duvar dijital alarmlı saat Saat Barometre Termometre Higrometre Sensörü Durumu Renkli lcd ekran, Yüksek Kalite 3378 kablosuz hava istasyonu Duvar dijital alarmlı saat Saat Barometre Termometre Higrometre Sensörü Durumu Renkli lcd ekran, Çin Sıcaklık Aletleri Tedarikçiler.

renk Adapter EU Plug, Adapter US Plug
ekran tipi Dijital