Açıklama: Özellikleri: 100% marka yeni ve yüksek kaliteli Su damlası şeklinde, glitter pişirme boya, tatlı dondurma renk, kore ve japon tarzı, 6 renk seçmek için. Hiçbir sharp biter, nazik ve rahat aksesuarları ki en aza kırılmaların ve kırılması azaltmak. Yüksek kaliteli metal alaşım, bu saç klipleri pürüzsüz yüzeylerde vardır, onlar olmayan kayma ile saç sıkıca tutun. Esnek tasarım işleyebilir kalın veya ince saç, kıvırcık ya da düz saç. Yüksek esneklik, moda ve dayanıklı. Güçlü ve dayanıklı ince ile, elastik, büyük yapmak için küçük kızlar için saç şekillendirici. Sizin ve çocuklar için, bu sevimli saç klipler herhangi günler için uygundur, özellikle festivali parti. Durum için doğum günü partisi, bebek gösterisi, aile fotoğraf, düğün, DIY dekorasyon, bez elbise up aksesuar, dans resitali kostüm ve daha. Mükemmel için Noel şenlikleri, masquerade, mardi gras, parti balo BALO, kostüm için cosplay parti, sahne, bar, gece kulübü, doğum günü bölümü, vb. Saç klipleri ile paketlenmiş bir ücretsiz temizle saklama kutusu, iyi depolama için tokalar. Şartname: Malzeme: Metal Alaşım Isteğe bağlı Renk: Nane Yeşil, Gökyüzü Mavi, Sarı, Mor, Siyah, Pembe Saç tokası uzunluk: approx.3cm (1.18in) Şekli: Yuvarlak/Dikdörtgen (Rastgele Teslim) Miktar: 1 set Not: Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç Hiçbir perakende paket. Izin lütfen 1-3mm hata nedeniyle manuel ölçüm. Pls teklif önce sakıncası yok emin olun. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Teşekkür ederim! Paket içerir: 50 pcs x Saç Klipler 1 x saklama kutusu (resimde diğer aksesuarları demo dahil değildir.)

Etiketler: Ucuz 50 adet/takım 3 cm Kadın Kız Kore Mini Metal Alaşım Saç Klipler Su Bırak Şekil BB Tokalar Pişirme Boya Buz krem Renk Snap D25, Yüksek Kalite 50 adet/takım 3 cm Kadın Kız Kore Mini Metal Alaşım Saç Klipler Su Bırak Şekil BB Tokalar Pişirme Boya Buz krem Renk Snap D25, Çin Saç Aksesuarları Tedarikçiler.

Marka Adı JAVRICK
cinsiyet Kızlar