Ürün Numarası: HB0014 Renk: U Seçin Kafa bandı Boyutu: About5.5 * 38 cm Fonksiyonu: Mükemmel için bebek duş, doğum günü partisi, aile fotoğraf ve böylece. Not: Nedeniyle ışık ve ekran farkı öğenin renk resimlerden biraz farklı olabilir. Anlamak lütfen. Satın alma önce sakıncası yok emin olun. Izin lütfen 1-2mm farklılıklar nedeniyle manuel ölçüm. U umut toptan. Lütfen bize ulaşın! Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize ulaşın. Teşekkürler! :)
Ürünler Resimleri
Şirket Tanıtmak
Firmamız çeşitli tedarik aksesuarları kafa bandı.
Bizim ürünleri çok iyi ve moda vardır, onlar üzerinde iyi satılan ABD pazarı, avrupa pazarı, avustralya pazarı.
Biz kendi fabrika ve örnek oda var.
Biz teslimat ürünleri çok hızlı.
Biz kendiniz tasarım göre bunları üretebilir, veya bize resmi göndermek. Ambalaj

Etiketler: Ucuz Çocuk Kravat Knot Kafa Örme Pamuk Çocuk Kız Saç Bandı kızlar Türban Bandı Yaz Tarzı Şapkalar bandeau bebe, Yüksek Kalite Çocuk Kravat Knot Kafa Örme Pamuk Çocuk Kız Saç Bandı kızlar Türban Bandı Yaz Tarzı Şapkalar bandeau bebe, Çin Saç Aksesuarları Tedarikçiler.

öğe Türü Şapkalar
Model Numarası BH0014