Özellikleri: 100% marka yeni ve yüksek kaliteli. Sevimli desigh, parti için büyük dekorasyon. Malzeme: gıda sınıfı kağıt Boyutu: resim gösterisi olarak
Paket içeriği: 12 pcs x sarmalayıcılar 12 pcs x Toppers
Uyarı: Fırın içinde bu koymayın, sadece dekorasyon için tasarlanmıştır. Izin lütfen 1-3mm hata nedeniyle manuel ölçüm ve sipariş vermeden önce sakıncası yok emin olun. Renk renk sapması var olabilir anlamak lütfen farklı resimler yerleştirme. Teşekkür ederim!
1. WORLDWIDE nakliye. (Bazı ülkeler dışında ve APO/FPO)
2. Orders ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.
3. biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresi teslimat adresi.
4. gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.
5. SERVICE transİt zaman taşıyıcı ve dışlar hafta sonları ve tatil tarafından. Transit süresi değişebilir, özellikle tatil sezonunda.
6. eğer ödeme itibaren 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Biz iz sipariş ve size geri almak asp.
Hedefimiz müşteri memnuniyeti!
7. teslim süresi:
1. eğer 7 gün bize ve 30 gün tarih alınan itibaren geri dönmek için. Öğe elinizde fazla 7 gün, bu kabul
Kullanılan ve biz size iade veya değiştirme sorunu olmaz. Hiçbir istisna vardır. Nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

Etiketler: Ucuz HILIFE 12 adet/takım mutfak aksesuarları parti dekor sevimli gökkuşağı fincan kek kağıt kek dekorasyon araçları Cupcake kek sarmalayıcılar yonca, Yüksek Kalite HILIFE 12 adet/takım mutfak aksesuarları parti dekor sevimli gökkuşağı fincan kek kağıt kek dekorasyon araçları Cupcake kek sarmalayıcılar yonca, Çin Diğer kek araçları Tedarikçiler.

Marka Adı HILIFE
belgeleme CE / AB