Özellikleri: Büyük gece balıkçılık ışık sopa. Bant gece-ışık sopa etkinleştirmek için. Açık gece balıkçılık için büyük araçlar. Bu ışık geceleri sopa çubuk ucu ve şamandıra gösterir. Balıkçılık ışık sopa iki sopa arasında katılmak için bir şeffaf tüp sağlar. Açıklamaları: Kolay pozisyon arasında gece ışık sopa balıkçılık çubuk ve gece zaman yüzen. Özellikler: Malzeme: plastik Renk: sarı Boyutu: 4.5*37mm Paket içeriği: 50 x balıkçılık floresan Bar Sticks Lütfen notlar: 1. izin verin boyut farkı nedeniyle farklı manuel ölçüm. 2. nedeniyle farklı monitör ve ışık etkisi, öğenin gerçek renk biraz farklı olabilir renk resimlerin gösterdi. Teşekkür ederim!

Etiketler: Ucuz 50 Pcs 4.5*37mm balıkçılık şamandıra floresan Lightstick ışık gece şamandıra çubuk ışıkları koyu kızdırma sopa faydalı sürü balıkçılık/parti, Yüksek Kalite 50 Pcs 4.5*37mm balıkçılık şamandıra floresan Lightstick ışık gece şamandıra çubuk ışıkları koyu kızdırma sopa faydalı sürü balıkçılık/parti, Çin Balıkçılık Şamandıra Tedarikçiler.

malzeme plastik Şamandıra
Float Type Luminous Float
pozisyon nehir
Ürün Tipi Balıkçılık Float