bisiklet Pedalı Adaptörü Platformu Shimano Için Bisiklet Klipsiz Alüminyum Alaşım Looke 100% brand new ve yüksek kalite özellikleri: yüksek kaliteli malzemelerin. bu adaptör kilitleme düz pedallar için pedallar ayarlama için kullanılır, hangi olduğunu giymek gerek kilitleme pedleri. alüminyum alaşımdan yapılmış, bu yüksek yoğunluklu ve dayanıklı. kolay çıkarmak ve takmak için. Shimano için uygundur, Looke. seçtiğiniz için 3 renk mevcut olabilir. 1 adet of adaptörü sadece, diğer aksesuarlar dahil değildir resimde demo! şartname: malzeme: Alüminyum Alaşım tipi: Shimano Için renk: Titanyum, Kırmızı, Siyah boyutu: Bir Boyut 90x85mm (3.54x3.35in) miktar: 1 Adet not: 1. izin Lütfen nedeniyle manuel ölçüm 1-3 cm hata. pls teklif önce sakıncası yok emin olun. 2. nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. teşekkür ederim! paket İçeriği (perakende paketi olmadan): 1 x Adaptörü
USD 2.45 /bag

Etiketler: Ucuz Bisiklet Pedalı Adaptörü Platformu Shimano Için Bisiklet Klipsiz Alüminyum Alaşım Görünüm, Yüksek Kalite Bisiklet Pedalı Adaptörü Platformu Shimano Için Bisiklet Klipsiz Alüminyum Alaşım Görünüm, Çin Bisiklet Pedalı Tedarikçiler.

Marka Adı QILEJVS
boyut 90x85mm(3.54x3.35in)