Alışveriş Not: 1) ne zaman sipariş Daha fazla $6 usd, Parsel tarafından sevk edilecektir Çin Post Kayıtlı Hava Posta Veya Epacket Ile ücretsiz; Ücretsiz ePacket dahil Amerika birleşik Devletleri, Rusya Federasyonu, Yeni Zelanda, Ukrayna; EPacket tarafından göndermek istiyorsanız, sadece epacket Nakliye Yöntemi seçin. dahil olmak üzere Avustralya, Almanya, Birleşik Krallık, Kanada, Fransa, Norveç, Güney Kore, Suudi Arabistan, Malezya, Singapur, avusturya, Belçika, İsveç, Danimarka, Macaristan, İtalya, Hollanda, Polonya, İsviçre, Finlandiya, irlanda, Portekiz, Meksika; 2) ne zaman sipariş Daha az $6 usd, Parsel cant ekonomik yolu tarafından sevk izlenebilir tam nakliye bilgi. 3) biz destek Dorp Nakliye . Ve biz herhangi bir fatura paketi; 4) büyük miktarda sipariş için lütfen bize ulaşın, biz biraz indirim verebilir ve Hızlı kargo;
dianxiaobao_1
dianxiaobao_2 alışveriş Not: 1) Zaman sipariş dolardan fazla 5 usd, parsel tarafından sevk edilecektir çin Post Kayıtlı Air Mail veya epacket ücretsiz ile; ücretsiz ePacket dahil amerika birleşik Devletleri, Rusya Federasyonu, Yeni Zelanda, Ukrayna; ePacket tarafından göndermek istiyorsanız, sadece epacket Nakliye Yöntemi seçin. includ avustralya, almanya, birleşik Krallık, kanada, Fransa, norveç, güney Kore, suudi Arabistan, malezya, singapur, avusturya, belçika, İsveç, danimarka, macaristan, İtalya, hollanda, polonya, İsviçre, finlandiya, İrlanda, portekiz, meksika;

Etiketler: Ucuz MINGXUAN 20 adet/grup Gümüş Kaplama Yüzük Ayarları DIY için Delik ile Basit Stil Ayarlanabilir Yüzükler Moda Yüzükler Yapma El Yapımı, Yüksek Kalite MINGXUAN 20 adet/grup Gümüş Kaplama Yüzük Ayarları DIY için Delik ile Basit Stil Ayarlanabilir Yüzükler Moda Yüzükler Yapma El Yapımı, Çin Takı Bulgular ve Bileşenleri Tedarikçiler.

Marka Adı MINGXUAN
Takı Bulgular Türü Halka Ayarları
malzeme Maden
Metal Türü Bakır