Boyutu XS /Cm S /Cm M /Cm L /Cm
Kalça
82-86 86-90 90-94 94-98 98-102
NOT:
1. lütfen kesinlikle boyutu çizelgesi takip seçmek için boyutu. Alışkanlıklarına göre doğrudan seçmeyin.
2. boyutu olabilir 2-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık var. Lütfen not ölçmek zaman.
Nasıl sipariş için hangi boyutu biliyor?
Seçin boyutu en iyi maçlar büyük ölçüm (göğüs, bel veya kalça). Eğer boyutları arasında iseniz, bu yüzden daha büyük boyutta sipariş genellikle en iyi taşımak için oda var, veya bazı değişiklikler kolayca yapılabilir.
1. büstü
Izin arms asmak doğal yanlarda. Birisi var ölçmek ölçüm ile; bant yere paralel. Arkadaşınız var tedbir altında koltuk altları, arka etrafında ve büstü tam kısmı üzerinde. Mezura rahat ama sıkı değil emin olun.
2. bel
Için eğil bir tarafı nokta bulmak; nerede bel doğal kırışıklıklar. Bu nokta ölçmek; o sağ altında nave l. mezura paralel tutmak ve cilt karşı snug, ama sıkı çekin.
3. kalça
Stand up düz ayaklarınızı ile birlikte. Kalça ve arka üzerinde ölçmek bir arkadaşım var, tam kısmı çevresinde ölçün. Mezura paralel tutmak için emin olun.

Etiketler: Ucuz Slaygirl Yaz Iki Parçalı Set üst ve pantolon Kadın Set 2 Adet Kıyafetleri Için Kadın 2 Parçalı Set Kapalı Omuz Seksi Bodycon giysi, Yüksek Kalite Slaygirl Yaz Iki Parçalı Set üst ve pantolon Kadın Set 2 Adet Kıyafetleri Için Kadın 2 Parçalı Set Kapalı Omuz Seksi Bodycon giysi, Çin Kadın Setleri Tedarikçiler.

boyut S, M, L, XL
Marka Adı POFASH
malzeme Spandex,Polyester
Kol Uzunluğu (cm) Kolsuz