12.2X15.6 CM COAHUILA Meksika Devlet Haritası Araba Sticker Araba-styling Vinil Çıkartması Siyah/Gümüş Aksesuarları S8-0541 bu ürün üç bölümden oluşmaktadır. üst tabaka şeffaf bir transfer filmi, orta tabaka ana gövde, alt film alt olduğunu. macun Araçları: Bez, kazıyıcı veya Kredi Kartı. macun Adım:
1. araba vücut temiz Olacak, ve araba vücut kuru tutmak.
2. pozisyon ve yavaş yavaş yapıştırın yapıştırmak için emin olun, aynı zamanda yapıştırın, sticker kazıma araçları kullanmak lütfen düz, aşağı yırtılmış filmin kadar olmuştur.
3. Then macun sonra tekrarlanan kazıma ve presleme, sonra yavaş yavaş gözyaşı şeffaf film.
4. Press sonra gözyaşı filmi sticker, düz kadar izin vermeyin, ayrılık veya uzantıların araba çıkartmaları ve herhangi bir fiziksel var.
5. koşulları durumunda, orta ısıtma olabilir, sticker sağlamak için daha iyi ve daha sıkıca olabilir arabada sıkışmış vücut.
not:
2-3 gün içinde araba yıkama yok lütfen, teşekkür ederim! Nakliye: En fazla 5 $ teslim lojistik Yan Wen olduğunu. 4PX ekonomik paketi (takip mevcut değildir.) Fazla 5 dolar seçebilirsiniz Çin Post kayıtlı paketi (takip mevcut). Genel varış saati 15-60 gün Garanti: 1.100% garanti iyi durumda yeni. 2. eğer üründen memnun değilseniz, Lütfen bize ulaşın önce kötü geribildirim veya yapmak sorunu, hangi yararlı değildir ve dostu. 3. Return ve değişim artık kullanılabilir. Alıcı gerekir iade nakliye ücreti. Ve ilk bizimle irtibata iade veya değiştirmek istediğiniz zaman. 4. parsel olsun EN KıSA SÜREDE teslim onaylamak lütfen. Eğer hala hiçbir şey çıkıyor kadar tahmini zaman sormak lütfen bize süresini uzatmak :) Hakkımızda: 1. biz araba çıkartmaları odaklanmak. Çünkü odak, çok profesyonel

Etiketler: Ucuz 12.2X15.6 CM COAHUILA Meksika Devlet Haritası Araba Sticker Araba styling Vinil Çıkartması Siyah/Gümüş Aksesuarları S8 0541, Yüksek Kalite 12.2X15.6 CM COAHUILA Meksika Devlet Haritası Araba Sticker Araba-styling Vinil Çıkartması Siyah/Gümüş Aksesuarları S8-0541, Çin Araba Çıkartmaları Tedarikçiler.

öğe Türü Etiketler
paketleme değil paketlenmiş