Not: 1. lütfen kesinlikle boyutu çizelgesi takip seçmek için boyutu. Alışkanlıklarına göre doğrudan seçmeyin. 2. boyutu olabilir 2-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık var. Lütfen not ölçmek zaman. Ölçmek için nasıl? 1. büstü * Bu değil sutyen boyutu olduğunu! * Giymek bir unpadded sutyen (sizin elbise yerleşik sutyen var) * Yanlarda arms Relax * Büstü tam kısmı boyunca çekin bant 2. bel * Bulmak doğal bel * Bu bel en küçük parçasıdır * Genellikle yaklaşık 1 içinde. Göbek yukarıda * Bant tutmak için izin biraz gevşek solunum odası

Etiketler: Ucuz 2018 sonbahar Moda Kadın Afrika Baskı Uzun Etekler Dashiki Yüksek Bel A Hattı Maxi Uzun Balo Etek Bayanlar Jupe longue Femme, Yüksek Kalite 2018 sonbahar Moda Kadın Afrika Baskı Uzun Etekler Dashiki Yüksek Bel A Hattı Maxi Uzun Balo Etek Bayanlar Jupe longue Femme, Çin Etekler Tedarikçiler.

boyut S, M, L, XL
Marka Adı juhome
cinsiyet Kadınlar
malzeme Asetat,Polyester,Jakar,Lanon