Özelliği ve Şartname
100% marka yeni.
Yüksek sınıf Bit.
Tüm shanks vardır 3.17mm ve diğer çok aracı ile uyumlu makineleri dahil.
Bu 6 PCS HSS Yönlendirme Uçları her türlü için mükemmel kapalı jobs gibi Model yapımı ve gibi.
Bir oyma makinesi veya mini-Matkap kullanarak çeşitli formları kısmını kesme verimli işleme sağlamak hangi malzeme uzunluğu yaklaşık 40mm.
Metalik ve metalik Olmayan işleme için.
Büyük için zanaat, ev, onarım vb bunu adı.
Malzeme: Yüksek Hızlı Çelik.
Not: nedeniyle manuel ölçüm büyüklüğü ve hedef ölçekli küçük bir sapma olabilir.
Anlayışınız için teşekkürler.
Ödeme Biz destek tüm aşağıdaki Ödeme yöntemi, visa, Boleto, Mastercard, Batı birliği, webmoney ve böylece. Içinde ödeme 5 gün sonra sipariş. Eğer bir ödeme başarılı değil, lütfen emir kontrol, hala varsa değil çözüldü, lütfen bize ulaşın. Lütfen kontrol edin adı (Özellikle Rus müşteriler), adres ve telefon numarası ödeme yapmadan önce, aksi takdirde paket almak olmaz.
Sevkiyat ve Teslimat
W E guaratee dışarı gemi için 48 saat ödeme onay alındıktan sonra, biz mal önce biz Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org bir mesaj göndereceğiz. bunu kontrol edin. W E destek birçok nakliye yöntemleri. Normalde, paketler içinde gelmesi 45 gün. Pakages izlemek için, ziyaret edin Sıcak İpuçları: ağırlık azaltmak için, böylece fiyatları makul, tüm bizim ürünleri mümkün olduğunca kullanmak için değil dış Ambalaj kutusu, sürece bir kaç savunmasız kullanımı ürünleri dışında ambalaj.

Etiketler: Ucuz 6 pcs Dremel Döner Araçları Mini matkap ucu seti Kesme HSS Yönlendirme Freze Taşlama Uçları freze kesiciler için Ahşap Oyma Aracı, Yüksek Kalite 6 pcs Dremel Döner Araçları Mini matkap ucu seti Kesme HSS Yönlendirme Freze Taşlama Uçları freze kesiciler için Ahşap Oyma Aracı, Çin Matkap Uçları Tedarikçiler.

Marka Adı DTBird
Tipi Büküm Matkap Ucu
diy malzemeleri Ağaç
Model Numarası rotary tool
malzeme Yüksek Hız Çeliği
kullanım Ahşap Delme
is_customized Evet
uzunluk 39mm/1.54".
Shank Diameter mandrels 3.14mm/0.12".
milling cutter Milling Cutters for Wood
Unit Type lot (6 pieces/lot)
Package Weight 0.017kg (0.04lb.)
Package Size 8cm x 7cm x 8cm (3.15in x 2.76in x 3.15in)
Feature 1 HSS Routing Router Grinding Drill
Feature 2 Rotary Tool Dremel