Açıklama: 100% marka yeni ve yüksek kaliteli Özellikler: Cinsiyet: Unisex Stil: Moda Kapatma tipi: İpli açık Malzeme: Polyester Renk: resim gösterildiği Gibi Özellikleri: Çevre dostu baskı olmadan kötü kokulu, un-soluk. Polyester yapılmış böylece malzeme hafif olduğunu. Moda tasarım, mükemmel için promosyon hediye, ticaret gösterileri, konserler, doğum günü partileri, bebek duş, parti iyilik ve çok daha fazlası. Güzel ve sağlam ve temizler kolay. Yıkama makinesi atmak sonra birkaç kez ve bu tutan güçlü. Eşyalar için harika çalışıyor değil süper ağır, genellikle taşır dizüstü bilgisayar, telefon, bir Nd aperatifler etrafında o ve aynı zamanda giysi değişikliği tutmak için kullanır ve tuvalet zaman kalır yerde gecede. Miktar: 1 pc Not: Geçiş: 1 cm = 10mm = 0.39 inç Hiçbir perakende paket. Izin lütfen 1-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm. Pls teklif önce sakıncası yok emin olun. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Teşekkür ederim! Paket içerir: 1 x İpli çanta (resimde diğer aksesuarları demo dahil değildir.)

Etiketler: Ucuz THINKTHENDO Yeni Unisex Çanta 3D Baskı İpli Okul Spor Seyahat Açık Sırt Çantası Çanta, Yüksek Kalite THINKTHENDO Yeni Unisex Çanta 3D Baskı İpli Okul Spor Seyahat Açık Sırt Çantası Çanta, Çin Sırt çantaları Tedarikçiler.

renk 01
Marka Adı THINKTHENDO