"I story" ye hoş geldiniz, mallarımızın hikayenizin bir parçası olmasını diliyoruz
Bu seri özellikle avrupa ve abd'ye ihracat yapmak için tasarlanmıştır ( Amerikan ve avrupa tarzı), Ama aynı zamanda ebay/amazon en popüler seçimi Çok satanlar. (Birçok ürün aynı görünüyor, ancak kalite çok farklı) ürün kalitesinin sorumlu bir satıcısıysanız, bu seri en iyi seçiminiz olacak
Kalite: Düzenli marka üreticileri üretilen, kalite güvencesi. Etkisi el-boyalı resim olarak mükemmeldir. Kapalı duvar döşeme insan olmayan nedenleri veya ışık ortamı solmadan beş yıl garanti edilebilir düşmek değil.
Özellikleri : Toxi olmayan çevre dostu vinil yapışkan. Çıkarılabilir çıkartmalar/kolay sopa ve kolay çıkarmak/çift desen cam, iç duvarlar veya pencereler ev, banyo, ofis, çocuk kreş, yurt veya mağaza/çevre güvenli ve su geçirmez
1 set genellikle içerir: 1 sayfalık Vinil Çıkartması; 1 levha Transfer Firma; 1 adet Talimatları nasıl kullanımı Engsish.1 adet demo sample.1 orijinal ürün çantası ( Uygun tasarruf Ve yeniden Satış )
Renk: Temiz pürüzsüz bir yüzeye yapışır. Bu tek bir renk çıkartması ve uygulandığında sadece tasarım görünecek, Arka plan rengi, uyguladığınız yüzey olacak .. ( Varsayılan renk Görüntülerde veya siyahta gösterildiği gibi , Diğer renkleri seçebilirsiniz Renk Kartı )

Etiketler: Ucuz Iskandinav Tarzı Teepee Vinil Duvar Sticker Kreş Dekor, Modern Çocuk Yatak Odası Duvar Çıkartmaları Sevimli Tribal Çadır sanat dekoru, Yüksek Kalite Iskandinav Tarzı Teepee Vinil Duvar Sticker Kreş Dekor, Modern Çocuk Yatak Odası Duvar Çıkartmaları Sevimli Tribal Çadır sanat dekoru, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler.

renk Siyah, Beyaz, Kahverengi, Açık Gri, Lacivert, Açık Yeşil, Dark Green, Sky Blue
boyut 20 decals, 60 decals, 40 decals
Marka Adı Duknow
stil modern