Özellikleri: 100% marka yeni ve yüksek kaliteli. Iyi istikrar ve yararlı. Uygulama için çeşitli yerlerde gibi oturma odası ve böylece. Pratik ve kolay için kullanarak. Aromatik ve koku oda çok kokulu yapmak. Özellikler: Renk: çok renkli Ürün Boyutu: 1*1*2.3 cm Paket Boyutu: 19*12*2 cm Durum: yeni Malzeme: Yapay Koku Teknoloji: yarı-el Şekil: Shannon kule Tipi: ulusal güzellik ve göksel koku/Sandal Ağacı bulut/Tütsü bulut/Gül bulutlar/Zambak bulut/Lavanta bulut /limon bulut/ Pelin bulut/Yasemin bulut Paket içeriği: 50 x Kule Tütsü

Etiketler: Ucuz 50 pcs Bullet Geri Akış Dumanlamalar Sandal Ağacı Kule Tütsü Brülör Kokulu Reflü Aromaterapi Kozalaklar Ev Parfüm, Yüksek Kalite 50 pcs Bullet Geri Akış Dumanlamalar Sandal Ağacı Kule Tütsü Brülör Kokulu Reflü Aromaterapi Kozalaklar Ev Parfüm, Çin Tütsü & Tütsü Brülörler Tedarikçiler.

şartname < 10ML
paketleme Özel Kullanım için basit Paket