Modname = ckeditor
Özellikleri: 100% marka yeni ve yüksek kaliteli Çevre dostu malzeme Yerleştirilebilir açık/bahçe/balkon. Film baskı ile yapılan hangi korkmuyor rüzgar ve yağmur ve uzun bir için rengini değiştirmek değil zaman. Rastgele yayılma açı wings sonra katlanmış. Ev dekorasyon için kullanılabilir, dükkanı pencere görüntüler, düğün evlilik odası ve böylece. Kendiniz ve arkadaşlarınız için harika bir hediye. Şartname: Malzemeler: PVC Boyutu: 12 CM * 2 pcs/10 CM * 2 pcs/8 CM * 4 pcs/6 CM * 4 PCS Renk: 9 renk seçmek için. resim gösterisi olarak
Paket içeriği: 12 adet/takım (mıknatıs ve taraflı bant ile)

Etiketler: Ucuz 12 pcs 3d manyetik kelebek duvar çıkartmaları sanat mıknatıs buzdolabı etiket duvar dekor kelebekler çıkartmaları çocuk odası yatak odası dekorasyon, Yüksek Kalite 12 pcs 3d manyetik kelebek duvar çıkartmaları sanat mıknatıs buzdolabı etiket duvar dekor kelebekler çıkartmaları çocuk odası yatak odası dekorasyon, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler.

renk Turuncu
Marka Adı heatboywade
sınıflandırma pencere etiketleri,Wall,anahtarı paneli çıkartmalar,Çini için,Buzdolabı için,mobilya çıkartmalar
model 3D Sticker