14915 özellikler:
100% brand new ve yüksek kalite bitmiş Boyutu: M: 42x42 cm/L: 57x57 cm malzeme: Vinil PVC Duvar Sticker özelleştirilmiş C o l o r : diğer renk isterseniz, lütfen seçim renk masa ve bize renk veya renk numarası bırakın. örneğin: 2 # özelleştirilmiş Boyutu: diğer boyutu gerekiyorsa, lütfen bize e-posta, kişiselleştirin link verecek. paket: 1 xSticker, 1 xTransfer filmi, 1 xinstruction için kullanın.
kullanımı kolay: pürüzsüz bir seçin, temiz ve kuru yüzey. etiketi soyun levha tek tek. onları basmadan bir düzlem yüzey üzerinde yapışkan yerleştirin, böylece onları çekilme ve tekrar yeniden konumlandırmak imkanı sağlar. eğer sonuç sizin için tatmin edici, dışarıya hava kabarcıkları basarak yüzeye sıkıca sopa.

Etiketler: Ucuz İlluminati Işareti Duvar Çıkartmaları Vinil Yapışkan Çıkartmalar Dini Kültür All Seeing Eye Oturma Odası Için Ev Dekorasyonu Zücaciye LR01, Yüksek Kalite İlluminati Işareti Duvar Çıkartmaları Vinil Yapışkan Çıkartmalar Dini Kültür All Seeing Eye Oturma Odası Için Ev Dekorasyonu Zücaciye LR01, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler.

renk Mavi, Gri, Yeşil, Pembe, Mor, Kırmızı, Beyaz, Sarı, sıcak çikolata, Burgundy, Lacivert, Açık Yeşil, Koyu Gri, Sky Blue, Menekşe, Turuncu, OTHER COLOR
boyut 42x42cm, 57x57cm
Marka Adı ROWNOCEAN