-Poster olduğunu ne Tuval üzerine baskılı poster için en iyi malzeme bir tür olduğunu, bu kalın, storng, su geçirmez, poster vivid renk vardır ve kaybolmayacak. ev dekor için idealdir, çocuklar yatak odası dekorasyon, oturma odası dekorasyon, hediye.
-Poster sınır olmadan gelecek, ihtiyacınız varsa, lütfen sipariş önce bize teyit.
Not: Bu poster sadece, ahşap çerçeve dahil değildir
Tüm paket takip Numarası ile sevk edilecektir 1 ~ 2 iş günü (Kısa taşıma süresi ve ücretsiz kargo) , EPacket ve Çin sonrası hava posta bizim varsayılan hizmet, experss teslimat istiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz.
Not:
- Doğru olduğundan emin olun veya komple yerde önce sipariş;
- Beklenen teslimat tarihli özel tarafından etkilenir, hava vb, bazen olabilir paketi almak için biraz daha uzun sürebilir, bizimle irtibata geçiniz sipariş koruma uzatmak için zaman;
100% Memnuniyet garantili . Tüm bizim görüntüler vardır yüksek çözünürlüklü versiyonu, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen herhangi bir kalite sorunu varsa, öğe değil alınan vb, iade veya değiştirme kabul edilebilir. ulaşın önce bir olumsuz geribildirim lütfen.

Etiketler: Ucuz NICOLESHENTING Batman Superman Wonder Woman Poster Baskı Minimalist Sanat Tuval Boyama Süper Kahraman Resim Çocuk Odası Dekor, Yüksek Kalite NICOLESHENTING Batman Superman Wonder Woman Poster Baskı Minimalist Sanat Tuval Boyama Süper Kahraman Resim Çocuk Odası Dekor, Çin Resim ve Hat Tedarikçiler.

Boyut ( İnç) 13x18cm No Frame, A4 21x30cm No Frame, 30x40cm No Frame, 40x50cm No Frame, 50x70cm No Frame, 60x80cm No Frame, 70x95cm No Frame, 20x25cm No Frame
malzeme Tuval
stil modern