Boyutu Boyutu 1: 10x15cmx2, 10x20cmx2, 10x25cmx1 (4x6inx2, 4x8inx2, 4x10inx1) Boyutu 2: 20x30cmx2, 20x40cmx2, 20x50cmx1 (8x14inx2, 8x18inx2, 8x22inx1) Boyutu 3: 30x40cmx2, 30x60cmx2, 30x80cmx1 (12x16inx2, 12x24inx2, 12x32inx1) Boyutu 4: 40x60cmx2, 40x80cmx2, 40x100cmx1 (16x24inx2, 16x32inx2, 16x40inx1) Malzeme Tuval Baskı ile Keten/Pamuk Yüksek kaliteli Malzeme. Hiçbir Çerçeveli Hiçbir çerçeveli tuval sadece 5 parça baskı olmadan bir tuval üzerinde bir ahşap çerçeve. Eğer Çerçeve gerekiyorsa, lütfen buraya tıklayın: Nakliye Nakliye yolu piority aşağıdaki gibi seçin. 1. ePacket 2. çin Sonrası Hava Posta 3. EMS
4. DHL Müşteri Hizmet
Biz özel sizin için herhangi bir boyut, ve biz özel kanvas yapabilirsiniz çok, sen sadece bize yüksek çözünürlüklü resim göndermek.
OEM kabul
Drop Shipping
Bizim ürünleri ilgilenen varsa, bana ulaşmaktan sizi bekliyor. Ulaşın Eğer Lf size yardımcı bir şey ihtiyacı Lütfen iletişim müşteri hizmetleri ve biz ''ll temasa içinde 24 saat!
1. orijinal % 100% "Üst Kalite" Tuval baskı boyama ÇIN YAPıLıR. 2. daha fazla stilleri için, daha büyük boyutu, mix sipariş veya nakliye soru, benimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen. 3. bu ben s arkadaşlar için harika bir hediye ve mükemmel Sanat dramatik dolaşımınızı ev, ofis, veya bahçe.

Etiketler: Ucuz 5 parça Beyzbol Oyuncu Eski Resimleri Tuval Poster Ev Dekor Duvar Sanat Için Spor Resimleri HD Baskılar Oturma Odası Çerçeve, Yüksek Kalite 5 parça Beyzbol Oyuncu Eski Resimleri Tuval Poster Ev Dekor Duvar Sanat Için Spor Resimleri HD Baskılar Oturma Odası Çerçeve, Çin Resim ve Hat Tedarikçiler.

Boyut ( İnç) 10x15 10x20 10x25, 20x30 20x40 20x50, 30x40 30x60 30x80, 40x60 40x80 40x100
malzeme Tuval
Model Numarası Canvas Painting