Çerçeve: Hiçbir Çerçeve Malzeme: Ipek Kumaş Boyama (Değil El Yağlıboya) Tipi: Yok Çerçeve Baskı Ipek Kumaş Boyama Ölçü birimi CM olduğunu 1 inç = 2.54 cm 1 cm = 0.39 inç Not: 1. beyaz sınır her paneli çerçeve için olduğunu. boyutu elle ölçüm, olabilir 1-2 cm hata. 2. nakliye maliyetini aşağı tutmak için ve çerçeve nakliye hasarlı önlemek, hiçbir mat, hiçbir iç çerçeve, hiçbir dış çerçeve, sadece tuval. 3. aydınlatma efektleri gibi, belki biraz farklı nesnelerin renk resimler. 4. bu mükemmel kalite baskı olmadan iç ve dış çerçeve nakliye maliyeti aşağı tutmak için, ama bu boyutta her zamanki fotoğraf çerçevesi boyutu ve kolayca hazır çerçeve alabilirsiniz. 5. The boyama değil el yapımı, bu baskılı makineleri tarafından. Eğer bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen herhangi bir sorun var, biz en kısa sürede size cevap verecektir. Teşekkürler!

Etiketler: Ucuz Trippy Psychedelic Soyut Poster Ipek Baskı Boyama Duvar sanat resmi Oturma Odası Yatak Odası Ev Dekor Büyük Boyutu için Hiçbir Çerçeve, Yüksek Kalite Trippy Psychedelic Soyut Poster Ipek Baskı Boyama Duvar sanat resmi Oturma Odası Yatak Odası Ev Dekor Büyük Boyutu için Hiçbir Çerçeve, Çin Resim ve Hat Tedarikçiler.

Boyut ( İnç) 30x45cm No Frame, 33x50cm No Frame, 40x60cm No Frame, 50x75cm No Frame, 60x90cm No Frame, 80x120cm No Frame
form Tek
teknik Boyama sprey