Ödeme yöntemi: Destek Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org Emanet servis.
Doğru teslimat adresi ve tel sağlamak emin olun. Bütün mallar sadece sizin tarafınızdan sağlanan nakliye adrese sevk edilecektir. Nakliye hizmeti: Çin Post Hava Parsel (az 2 kg), biz ücretsiz nakliye hizmeti! Yaklaşık 10-25 iş günü ulaşmak, Takip numarası sağlayın, (ama biraz daha uzun zaman, eğer bekleyen ürünler için yeterince sabırlı olması gerekir).
Iade: eğer arızalı bir ürün aldıysanız, müşteri kadar 3 gün iade için istemek için alındığı tarihten itibaren Veya yeni bir karşılığında. eğer yanlış bir öğe aldı, Öğeler orijinal ve kullanılmamış Durumda ve de orijinal kutusu ve ambalaj gerekir. biz iadesi veya değişim izin vermez çünkü değişim Zihin. Lütfen teklif önce bir rehber olarak tüm açıklamasını okumak. Sağlamak için alınmış ise her adım Biz doğru öğeyi gemi, fırsat olacak açıklamasından farklı ürün aldığınızda. Böyle bir durumda, biz istiyoruz biz durumu düzeltmek böylece hemen bize ulaşın. Sizin memnuniyetiniz önemli Bize ve biz iş değeri. Müşteri tatmin edici: çekinmeyin önce ve satın aldıktan sonra her zaman bizimle irtibata; biz % 100% müşteri memnuniyeti. Biz bağlılığımızı ile üstün hizmet, % 100% tam para iade ve müşteri Memnuniyeti garanti. Güven Ile Teklif!

Etiketler: Ucuz Yeşil ağaçlar ve kuşlar üzerinde oturma odası yatak odası ev dekorasyon duvar çıkartmaları duvar, Yüksek Kalite Yeşil ağaçlar ve kuşlar üzerinde oturma odası yatak odası ev dekorasyon duvar çıkartmaları duvar, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler.

stil modern
şartname 2adet
Model Numarası HM1698AB
Marka Adı ZOOYOO