Ürün Özellikleri:
Çıkarılabilir
Yağa dayanıklı ve su geçirmez
Yeşil çevre dostu malzeme
Mutfak ve banyo için Ideal veya istediğiniz herhangi bir düz yüzeye süslemek için
Gerektiğinde kaldırmak arkasında herhangi bir iz bırakmadan.
Yenilemek eski fayans ve ev değiştirmek.
Kaliteli YÜKSEK çözünürlüklü kiremit yapışkan çıkartmalar.
Malzeme: Kalınlaşmak Su Geçirmez PVC
Ürün Boyutu: 30*30 cm
Miktar: 5/10 PCS
Renk: resim gösterisi Olarak
Talimat: alt tabaka ortaya çıkarmak ve pürüzsüz bir yüzey üzerine yapıştırın.
Ambalaj: 5/10 PCS DUVAR KAROLARI Çıkartmalar
Ödeme
1. çok nakliye için ödemeniz gerekiyorsa bir sipariş için birçok ürünleri için, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz sizin için en iyi nakliye fiyat ayarlamak olacaktır. 2. Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org 24 h içinde ödeme doğrular, tamamlandığında, biz ASAP işleyecek. 3. iptal neden iade, iade anlaşması veya arabuluculuk anında işlenecek ve genellikle yaklaşık 7-10 gün ulaşmak için hesap. Nakliye hakkında 1. ülkeniz destekler "Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org standart nakliye" lojistik, biz seçmenizi öneririz "Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org standart nakliye", Daha hızlı ve daha güvenli. 2. eğer amerikan alıcı, biz Epacket üzerinden mal dışarı göndereceğiz 5 $ üzerinde toplam tutarı ise, toplam tutarı daha düşük 5 $, çin post küçük paket aracılığı ile göndereceğiz, anlayabiliyorum umuyoruz 3. tüm parsel normal post ile sevk vardır sınırlı içinde 2 kg, parsel kilolu olduğunu, biz ayrı bir parsel göndereceğiz. Görüşleri hakkında Bizim ürünleri ile memnun iseniz, bize 5 yıldız. Öğeleri ile memnun değilseniz, bize ilk irtibata geçiniz, biz sorunu çözmek için en iyi çalışacağız, anlayışınız için teşekkür ederiz.

Etiketler: Ucuz 5/10 PCS Nordic Mermer Kalınlaşmak Zemin Banyo Çıkartmalar Su Geçirmez Aşınmaya dayanıklı PVC Oturma Odası zemin çıkartmaları Ev Dekor, Yüksek Kalite 5/10 PCS Nordic Mermer Kalınlaşmak Zemin Banyo Çıkartmalar Su Geçirmez Aşınmaya dayanıklı PVC Oturma Odası zemin çıkartmaları Ev Dekor, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler.

boyut 5 Pcs, 10 Pcs
sınıflandırma Kabine Soba için,Çini için,Wall,mobilya çıkartmalar,anahtarı paneli çıkartmalar,zemin çıkartmalar
model Düzlem Duvar Sticker
şartname Çok parçalı Paketi