özelliği: çıkarılabilir, çevre dostu, su geçirmez, no-toksik parsel dahil: 1 x Vinil Çıkartması; 1 x Transfer kağıdı malzeme: PVC boyutu: S: 56x20 cm/22x7. 9in (Gxy) M: 120x43 cm/47.2x16.9in (Gxy) L: 155x56 cm/61x22in (Gxy) nasıl kullanılır: uygulanabilir herhangi pürüzsüz, duvarlar temiz ve kuru yüzey, fayans, cam, mobilya, vb, kirli veya pürüzlü yüzey için uygun değildir. yüzeyi pürüzsüz sağlamak lütfen, kaba veya düzensiz yüzey üzerinde sopa etmeyin. uygulamak istediğiniz yeri seçin, kül ve gres temizlemek, kuru ve temiz tutun. resimde uygun sopa, kendi fikir veya içinde DIY. herhangi bir fikir varsa, önce bizimle irtibata geçiniz. İpuçları: etiket darbe sıcak hava kullanırsanız üzerinde ve tekrar tekrar duvardan uzağa alırken saç kurutma makinesi ile, duvarlara zarar vermeden orada olacak. emtia Görüntüler macun etkisi
gönderi: yazdı var emin olun tam adı/tam adres/doğru yazılan kodu ve telefon no. nakliye bilgileri değiştirmek gerekiyorsa, pls bize en kısa sürede mümkün. çin post hava posta: wordwide için normalde 15-90 iş günü sürer. (lütfen unutmayın " çin Post Sıradan Küçük Paket Artı " paletli edemez, çin post air mail seçiniz) alıcı gümrük vergisi ödemek sorumluluğu vardır, daha fazla vergi sorular, pls temas ülke gümrük veya satıcı. acording Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org kuralları: eğer biz dışarı gönderdi 60 gün sonra almazsanız (Brezilya/Rusya/Arjantin 90 vardır gün), biz hemen size para iade edecektir. ama uluslararası nakliye üzerinde birçok kontrol edilemeyen faktörler vardır, gibi, doğa afet/tatil/post strik/savaş böylece vb sizin parsel belki bazı günler gecikmeli veya kayıp, ben fazla 60 gün beklemek umuyoruz veya 90days. normalde parsel alınan yoksa zaman, pls kontrol için bize ulaşın. ama değil açık anlaşmazlık olmadan temas kurunuz. sizin nazik anlayış ve sabır için teşekkürler.

Etiketler: Ucuz Yatak odası Duvar Çıkartmaları Dekor Infinity Sembol Kelime Aşk Vinil Sanat duvar sticker çıkartmaları dekorasyon, Yüksek Kalite Yatak odası Duvar Çıkartmaları Dekor Infinity Sembol Kelime Aşk Vinil Sanat duvar sticker çıkartmaları dekorasyon, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler.

renk Siyah, Light Blue, Altın, Dark Green, Light Pink, Mor, Rosy Red, Beyaz, Sarı, sıcak çikolata, Dark Red, Tomato, Dark Blue, Pale Green, Koyu Gri, Dark Purple, Turquoise, Açık Sarı, Light Purple, Turuncu
boyut 120x43cm, 56x20cm, 155x56cm
tema Model