(1) Ürün detayları ve boyutu akrilik duvar ayna sticker, 100% güvenli ve yeşil malzeme, EN71 bölüm 1 ve bölüm 3 testi geçebilir. ürün boyutu: 60x60 cm mükemmel ışık yansıması kristal yüzey oluşturur. renk: gümüş/altın/siyah/kırmızı/pembe/mavi/yeşil/purpurple (Isteğe Bağlı) çevreye hiçbir zararı ve sağlık. çıkartma yapıştırmak kolay, sizin duvar zarar vermeden kolayca çıkarılabilir. dekorasyon oturma odası için kullanılabilir, yatak odası, banyo ve mutfak, çok güzel.
(2) Kullanımı ve avantajı
uyarı: bu DIY ürün, render göre (veya kendi fikirleri), sevdiğiniz yapıştırın yer.
bizim çıkartması etiketler sektöründe en iyi akrilik yapılır.
onlar soyma veya solmadan yıllarca sürebilir. bizim çıkartması etiketler çevreye hiçbir zararı vardır ve sağlık.
kurulum istemi:
1. yapıştırmadan önce temiz duvar tutun Lütfen.
2. First şablon yere göre, iyi ürünü koymak.
3. küçük bir parça almak Öneririz bileşen testi metop için uygun olsun.
4. Bu ürün tekrar ve tekrar kullanılabilir, başka tekrar kullandığınızda işbirliği ciltleme kullanın lütfen.
5. sıkıca Bastırın hava kabarcıklarını dışarı sıkmak.
yok: Kül yüzey, kırık yüzey, pürüzlü yüzey

Etiketler: Ucuz 3D Saat Duvar Ayna Çıkartmalar Kalp Duvar Dekor Saati Ayna DIY Ev Dekorasyon Çıkartması Dekor Çıkarılabilir Duvar Sanatı, Yüksek Kalite 3D Saat Duvar Ayna Çıkartmalar Kalp Duvar Dekor Saati Ayna DIY Ev Dekorasyon Çıkartması Dekor Çıkarılabilir Duvar Sanatı, Çin Dekoratif Aynalar Tedarikçiler.

renk Altın, Gümüş, Siyah