dikkatlice aşağıdaki açıklamayı okuyun lütfen, amacıyla bu ürün sizin için doğru olduğundan emin olun. bu öğe için herhangi bir sorunuz varsa, bizimle irtibata geçmekte tereddüt etmeyin. biz her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. alışveriş keyfini.
Boyut (1 inç = 2.54 cm):
40 cm yüksek x 80 cm geniş
56 cm yüksek x 112 cm geniş
-Malzeme: çevre toksik olmayan pvc; çıkarılabilir, ama hiçbir Kullanımlık; su geçirmez.
-Uygulanabilir herhangi bir temiz, pürüzsüz ve düz bir yüzey.
-Resimler sağlanan göstergesi için vardır amaçlı. Boyutu için, bu bölümde yazılı boyutları için reffer lütfen.
-Renkleri bağlı olarak biraz farklı olabilir.
-Paket: sticker, transferi film ve talimat.
Nasıl kullanmak için (Değil peel ve çubuk çıkartmaları. Kullanmak gerekir transferi kağıt sopa. Transfer kağıt kullanımlık ve pakette duvar alıntı çıkartması ile birlikte olduğunu. Bunu lütfen aşağıdaki talimatları): Koymak üstüne transferi filmi duvar sticker, daha sonra yüzeyi çizilmeye desen bir kart ile tekrar ve tekrar; Adet içine kesmek, gerekirse. Kesim kapalı ekstra parçaları; Peel transfer filmi kapalı hafifçe kağıt levha, duvara yapıştırın, ve yüzeyi çizilmeye desen tekrar; Peel transfer filmi kapalı hafifçe duvar sticker.

Etiketler: Ucuz Klasik Mandala yarım Çıkartması OM Duvar Sticker Ev Dekorasyonu Yatak Odası Yoga çıkartması Boho için mandala Çiçek Çıkartmalar Mutfak Odası S750, Yüksek Kalite Klasik Mandala yarım Çıkartması OM Duvar Sticker Ev Dekorasyonu Yatak Odası Yoga çıkartması Boho için mandala Çiçek Çıkartmalar Mutfak Odası S750, Çin Duvar Çıkartmaları Tedarikçiler.

renk Black, White, Yellow, Orange, Red, Blush, Green, Brown, Gray, Purple, King Blue, Light Blue, Medium Blue, Dark Gray, State Gray, Hydrangea Purple, H621 Teal, H631 Violet, H635 Soft Pink, H636 Fuchsia
boyut 80X40 cm, 112X56 cm
stil modern
Marka Adı FARLEOPARD