yaklaşık Özelleştirmek: -- We size destek için sevindik farklı boyut, renk veya yeni tasarım. -- kalite endişelenmenize gerek, biz göndermeden önce size görüntüleri gösterecektir. Kalitesi hakkında: -- All bizim sanatçılar tarafından yağlıboya tablolar el-boyalı, onlar her zaman göndermeden önce profesyonel QC tarafından dikkatle kontrol. Ambalaj hakkında: -- tüm resimler özenle paketlenmiş standart paket tarafından nakliye yolu sırasında hasar önlemek için. eğer herhangi bir nedenle bizden ürün ile memnun değilseniz, İlk bizimle irtibata geçmekte tereddüt etmeyiniz ve biz EN KıSA SÜREDE sorununuzu çözmek için elimizden geleni yapacağız! not: 1. nedeniyle tüm yağlıboya tuval üzerine el-boyalı vardır, fotoğraf içinde hafif bir farklı olabilir, lütfen anlayın. 2. Boyama gergin ve çerçeveli olmadan, sadece tuval yağlıboya.

Etiketler: Ucuz Yetenekli Sanatçı El boyalı Yüksek Kalite İnek Yağlıboya Tuval üzerine El boyalı Komik İnek Aile Yağlıboya Oturma Odası için, Yüksek Kalite Yetenekli Sanatçı El-boyalı Yüksek Kalite İnek Yağlıboya Tuval üzerine El-boyalı Komik İnek Aile Yağlıboya Oturma Odası için, Çin Resim ve Hat Tedarikçiler.

Boyut ( İnç) 50x70CM, 60x90CM, 70x100CM, 80x120CM, 100x150CM
malzeme Keten