3 adet el boyalı soyut yağlıboya şehir manzara çift yürüyüş sokakta gergin çerçeveli tuval duvar sanatı asmak için hazır 1 Konular: soyut 2 Renk düzeni: soğuk renkleri 3 Asılı: oturma odası, yatak odası, kreşler, ofis, kafeler, otel 4 Boyutları: 20inx20in+30inx20inx2pcs( 50x50cm+50x75cmx2) 5 Malzeme: tuval 6 Formu: üç panel özellikleri konular manzara renk düzeni soğuk renkleri sanatçılar diğer sanatçılar asılı Oturma odası, yatak odası, kreşler, ofis, kafeler, otel boyutları 20inx20in+30inx20inx2pcs( 50x50cm+50x75cmx2) malzeme Tuval, gergin sanat, çerçeveli sanat Nakliye ağırlığı( kg) 2.5 formu üç panel asmak için hazır şekil yatay
Bilgi:
Her resim 100% el- tarafından boyanmış deneyimli sanatçılar. Durmak tarafından en kaliteli.
Gurur duyuyoruz bizim sanat. Bazen nedeniyle sert hava koşulları yağlı boya kullanın alır daha kuru daha uzun bekliyoruz. Için sağlamak boyama geldiğinde size bozulmamış durumda, izin verir boyama kuru fazladan birkaç gün, artan işlem süresi. Sizi temin ederim resim beklemeye değer. çalışıyoruz çoğaltmak için favori olarak resim olabildiğince doğru, ancak nedeniyle orijinal doğanın sanat, benzersiz çeşitleri ortaya çıkar tek parça başka. Unutmayın bilgisayar ayarları neden olabilir hafif renk farklılıkları arasında boyama ve ürün fotoğrafı görüntülenir. dünya çapında ücretsiz hızlandırılmış nakliye Paketi hakkında, kullanır resim tüpü, karton, kabarcık, kasalar vb korumak için yağlıboya hasar. Kullandığımız boya tüp perakendeci siparişleri, karton veya kabarcık paketi ortak siparişleri ve kasalar çerçeveli tablolar. Sunuyoruz ücretsiz nakliye ve taşıma tüm siparişler hedeflere tüm dünyada.

Etiketler: Ucuz 3 adet El Boyalı Soyut Yağlıboya Şehir Manzara Çift Yürümek Sokakta Gerilmiş Çerçeveli Tuval Duvar Sanatı Asmak için Hazır, Yüksek Kalite 3 adet El Boyalı Soyut Yağlıboya Şehir Manzara Çift Yürümek Sokakta Gerilmiş Çerçeveli Tuval Duvar Sanatı Asmak için Hazır, Çin Resim ve Hat Tedarikçiler.

Boyut ( İnç) 20x20in 30x20inx2
Marka Adı amoy art
çerçeve Hayır
teknik el Boyalı