Malzeme: alaşım. Bakır. Gümüş Kaplama Gül Altın + Bakır (tüm içeren platin) Görüntü boyutu görmek lütfen: Durum: Düğün/Nişan/Yıldönümü/teklif/Parti/Hediye Hediye için: Kız Arkadaş/Karı/arkadaş Ambalaj: çapraz gümrük en kısa sürede. Her OPP TORBA içinde (vardır kalay folyo çanta dışında)
Alaşımları vardır iki veya daha fazla Metaller, veya bir karışımı metaller ve olmayan Metaller. Ama normal bir karışım. Özellikle belli bir basınç ve sıcaklık ile. Alaşım Dış koşullar etkisi altında kaybolur. Ek olarak su ve Kimyasallar ile temas önlemek için mümkün olduğunca, biz temastan ter. Ter Mücevher Alaşımları en büyük Düşman olduğunu.
1. sipariş 2. sipariş> = 5, bir takip numarası ile ve Uluslararası nakliye bilgileri Çin Post Kayıtlı Air Mail veya Epacket (ABD) Ve diğer Nakliye Yöntemi, izlenebilir Bir takip numarası ile ve Uluslararası nakliye bilgileri 3. Sipariş> = 150 $/$200, EPACKET tarafından ücretsiz nakliye, DHL, EMS, FedEx, UPS, TNT, TOll (ABD, Avustralya ve çoğu Avrupa) ve böylece Daha fazla bilgi için bana ulaşabilirsiniz
18476674429720626 Butik öneri ABD $6.50
/Adet ABD $2.20
/Adet ABD $2.80

Etiketler: Ucuz Parti aksesuarları Moda kanat şekli yüzük kadın elmas set zirkonyum Melek kanatları yaratıcılık yüzük ayar gümüş takı, Yüksek Kalite Parti aksesuarları Moda kanat şekli yüzük kadın elmas set zirkonyum Melek kanatları yaratıcılık yüzük ayar gümüş takı, Çin Yüzükler Tedarikçiler.

Yüzük ölçüsü 6, 7, 8, 9, 10
Marka Adı type jewel