Cinsiyet: Kadın Malzeme: Zirkon Amaçlar: Dans Parti Eğilim tarzı: romantik Mozaik tipi: pençe kakma Sıcak malzeme: Gümüş Halka tipi: düz halka Popüler Şekiller/Şekiller: Geometri Sertifika: Sertifika Ağırlık: 2.10g Özellikleri 100% 925 ayar gümüş takı. Destek yerel muayene her yerde. Malzeme: çevre koruma gümüş kaplama Boyutu: resimde görüntülenen, lütfen dikkat Amaçlar: Nişan/Yıldönümü/Parti/Hediye Durum: % 100% yeni, mükemmel işçilik Not: Satın 2 olsun, daha iyi bir fiyat alacak, deneyin, teşekkür ederim!

Etiketler: Ucuz 100% 925 Ayar Gümüş Yüzük Klasik Düğün Yüzük Takı Kübik Zirkon Yüzükler Kadın Gelinlik safir yüzük gümüş 925 Hediye, Yüksek Kalite 100% 925 Ayar Gümüş Yüzük Klasik Düğün Yüzük Takı Kübik Zirkon Yüzükler Kadın Gelinlik safir yüzük gümüş 925 Hediye, Çin Yüzükler Tedarikçiler.

Yüzük ölçüsü Boyutlandırılabilir
İnce veya Moda Ince