₺1 778.83

1. toptan bağlantı ücretsiz DHL kargo veya express kargo, 5-7 gün teslim. 2. The lashes yapılan % 100% el, her parti fark olacak, teklif için düşünün lütfen. 3. 100 çift/paket, 16 styes için seçim Görünmez bant ( F204 F207 F210) Siyah pamuk Band ( D801 D802 D803 D804 D805 D806 D807 D808 D809 D810 D811 D812 D813 ) Belirtmek için sipariş altında mesaj bırakın lütfen stilleri ve miktar aksi takdirde biz rastgele göndereceğiz tarzı. 4. sterilize, ve hipo-alerjik, zulüm ücretsiz 5. Ideal için durumlar: parti, özel durum, performans, akşam dışarı Sıcak karşılama paylaşmak için bizim ürün üzerinde tüm sosyal medya, unutmayın lütfen minnetle paylaşmak için kupon için bize ulaşın. Teşekkür ederim, güzel kız, visofree her zaman burada loving size. ❤❤ Görünmez bant Siyah pamuk Band

Etiketler: Ucuz 100 pairs ücretsiz DHL Visofree toptan 16 stilleri vizon kirpikler 3D vizon Lashes görünmez bant yanlış Eyelashes Bandless göz Lashes, Yüksek Kalite 100 pairs ücretsiz DHL Visofree toptan 16 stilleri vizon kirpikler 3D vizon Lashes görünmez bant yanlış Eyelashes Bandless göz Lashes, Çin Yapma Kirpikler Tedarikçiler.

uzunluk 100pcs mix style, 100pcs specify style
öğe Türü False Eyelash
Yanlış Eyelashe Türü Tam Şerit Lashes
miktar 100 pairs