USD 8.31 /yard
Ürün: altın ay yıldız tül kumaş (tek yüz)
Genişliği: 5.5 cm
Uzunluğu: 50 metre (etrafında 45 metre)
Adet/Lot: 1 rulo/1 renk ( Olmadan Biriktirme/kağıt tüp)
Nakliye hakkında
1. öğeler sonra 1-3 iş günü içinde sevk edilecektir.
2. ödeme sonra bana güncel adresinizi söyleyin lütfen; aksi takdirde, biz adresi dayalı öğe gemi olacak sipariş.
3. biz sadece destek çin Post kayıtlı hava posta ve Epacket nakliye yolu. Ve çin sonrası yaklaşık 2-4weeks asya ve Batı avrupa, 3-6 hafta diğer bölgelere. Epacket sadece yaklaşık 2-3 hafta asya, avrupa, kuzey amerika ve avusturya.
4. bazen çünkü kötü hava, gümrükleme zaman bir atık. Böylece zaman sabırla bekleyin lütfen Zamanında öğe almak değil yapmak. 45 gün içinde öğe almazsanız, lütfen bize ulaşın, ve o zaman ben bunu izlemenize yardımcı olacaktır.
Görüşleri hakkında
1. Biz her zaman en iyi mal ve hizmet için en düşük fiyat sunuyoruz. Görüşleriniz bizim için gerçekten önemli, lütfen bize olumlu bir geribildirim için bir kaç saniye sürebilir (5 yıldız) bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz.
2. lütfen bize ulaşın yapmadan önce bir 3 yıldız veya 1-2 yıldız geribildirim. Biz sorunları çözmek için elimizden geleni ve burada mutlu bir alışveriş ruh bırakın. Teşekkür ederim.

Etiketler: Ucuz 50 Yard 5.5 cm altın yıldız tül örgü kumaş şerit rulo Tutu bebek gösterisi şerit için DIY el sanatları hediye düğün doğum günü partisi dekorasyon, Yüksek Kalite 50 Yard 5.5 cm altın yıldız tül örgü kumaş şerit rulo Tutu bebek gösterisi şerit için DIY el sanatları hediye düğün doğum günü partisi dekorasyon, Çin DIY Zanaat Malzemeleri Tedarikçiler.

Model Numarası 878
Marka Adı DHANXINZ
Ürün Tipi Other
Birim Tipi lot (50 Yarda/lot)