1. ürün Tanıtmak: Iterm Adı En büyük şerit fabrika özel her türlü şerit Ana Ürün Ombre Organze, Polyester Organze, Grogren Şerit, Tek yüz Saten Kurdele, Çift yüz Saten Kurdele Malzeme 100% Polyester Renk Renk için seçim Renk haslığı Sınıf 4 veya daha fazla Stokta Evet OEM, ODM Hoş geldiniz Belgelendirme Oeko-Tex Standart 100 (Sınıf 1 ve sınıf 2), ULAŞMAK (SVHC Ücretsiz), BSCI, Sedex, ISO-9001... Ürün şikayet oranı Daha az 1% ADEDI 25 metre Ambalaj Perakende Paketi ve Toplu Bizim Avantajı Belgelendirme komple, yıkanabilir, yüksek renk haslığı, büyük ölçekli, amerika birleşik Devletleri sıfır tarife, büyük bir envanter, hızlı teslimat (3 gün), düşük şikayet hızı (daha az 1%) Baskı El Sanatları Ekran Mürekkep Baskı, Esnek Baskı, Döner Basın Mürekkep Baskı, Folyo Baskı (Altın/Gümüş), puf Baskı, Ekran Mürekkep & Eng-Glitter Baskı, puf ve Folyo Baskı (Altın/Gümüş), ekran Mürekkep ve Folyo Baskı (Altın/Gümüş), Su Bazlı Mürekkep Baskı, ısı transfer Baskı, Ekran Mürekkep & Glitter Baskı, kalın Yer Ekran Plastisol & Folyo Baskı (Altın/Gümüş) Yapıt Noktalar Baskı, Kalp Baskı, Ekose Baskı, Eğik Şerit Baskı, Yıldız Baskı, Mektup Baskı, çiçek Baskı, Tatil Baskı, Karikatür + Bebek Baskı, Şerit Baskı, Etnik Baskı, hayvan Şerit Baskı, Bahar Baskı, Sonbahar Baskı, Yaz Baskı

Etiketler: Ucuz 9mm 25 Metre Saten Kurdele Parti Ev Düğün Dekorasyon Hediye Sarma için Noel Yeni Yıl DIY Malzeme Malzemeleri, Yüksek Kalite 9mm 25 Metre Saten Kurdele Parti Ev Düğün Dekorasyon Hediye Sarma için Noel Yeni Yıl DIY Malzeme Malzemeleri, Çin Kurdela Tedarikçiler.

Ürün Tipi Kurdela
teknik Basılı
malzeme % 100 Polyester
genişlik 3/8 "