RM7672529579024467
Malzeme: toksik Olmayan PVC
Boyutu: 5*3*1.5 cm
Ağırlık: 6 g/adet
Renk: rastgele Göndermek. Tercih etmeyiniz, sizin anlamak için teşekkür ederim.
Paket şunlardır: 10 * mini arabalar
NOT: En iyi fiyat ve Uygun sağlamak için hava taşımacılığı. Ürün hiçbir perakende kutusu olabilir. biz yeniden paketlenmesi OPP TORBA içinde. Nedeniyle el ölçüsü, boyutu 1-4 cm hata var olabilir Nedeniyle Farklı Monitör, renk farkı olabilir Nedeniyle uzun nakliye, öğe olabilir transit hasar, öğe hasarlı, öncelikle lütfen bize ulaşın hemen önce geribildirim bırakın, anlayışınız için teşekkürler

Etiketler: Ucuz 10 adet/grup Tekerlekler Otomobil Geri Çekin 5 cm Oyuncak Araba Parti Çanta Dolgu Düğün Dekor Çocuk Komik Oyuncak Bebek Çocuk oyuncaklar Noel Hediyeler, Yüksek Kalite 10 adet/grup Tekerlekler Otomobil Geri Çekin 5 cm Oyuncak Araba Parti Çanta Dolgu Düğün Dekor Çocuk Komik Oyuncak Bebek Çocuk oyuncaklar Noel Hediyeler, Çin Diecasts & Oyuncak Araçlar Tedarikçiler.

Özellikler Diecast
Model Numarası Pull Back Cars
Barkod Hayır
Gemi / Deniz Gemi Diğer