gösterilen resimler :
açıklama:
bizim siyah örümcek çok küçük, her sadece 1.4 cm ~ 2 cm dia. bir torba içinde 50 adet, sizin için yeterli miktarda Cadılar Bayramı eğlence. örümcekler kalite plastik malzeme yapılır, dayanıklı ve gerçekçi. özellikleri: Cadılar Bayramı partisi için harika ve mükemmel dekorasyon, komik şakalar ve sahne çalış. popüler öğeleri, gerçekçi ve sanatsal. bu küçük siyah örümcekler Cadılar Bayramı için mükemmeldir, fantastik parti, prank joke. korkunç uyarıcı, ilginç ve heyecan. özellikler: malzeme: Plastik renk: Siyah maksimum Uzunluk: Yaklaşık. 2 cm
paket içeriği:
10 adet x Siyah Plastik Örümcek
nakliye süresi:
ABD/İNGILTERE: 15-20 iş günü
kanada/Avustralya/İrlanda: 15-30 iş günü
avrupa 20-40 iş günü
rusya/İtalya/Brezilya/Güney Amerika 30-50 iş günü
teslimat süreleri değişebilir lütfen unutmayın, özellikle yoğun dönemlerde veya iklim hava koşulları.
BIZE ulaşın:
sevgili alıcılar, biz iş takdir, bizim hizmetten memnun iseniz, bize olumlu bir geribildirim bırakın lütfen. herhangi bir sorunuz varsa, İlk lütfen bize ulaşın, basitçe bırakarak olumsuz ya da nötr geribildirim sorunu çözemez.

Etiketler: Ucuz 10 adet/grup Cadılar Bayramı Dekoratif Örümcekler 2 cm Küçük Siyah Plastik Sahte Örümcek Oyuncaklar Yenilik Komik Prank Joke Gerçekçi Sahne, Yüksek Kalite 10 adet/grup Cadılar Bayramı Dekoratif Örümcekler 2 cm Küçük Siyah Plastik Sahte Örümcek Oyuncaklar Yenilik Komik Prank Joke Gerçekçi Sahne, Çin Susturucular ve Pratik Şakalar Tedarikçiler.

Marka Adı WXFTDMULIUFENG
Model Numarası /
plastik Türü PP
uyarı /