Not: 1. nedeniyle manuel ölçümler, boyutları biraz önyargılı, bir fark izin lütfen 1-2 cm boyutu. 2. nedeniyle farklı görüntüler, renk farklı olabilir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. 3. eğer ürün ürün hasarlı bulundu, bir anlaşmazlık açmayın lütfen, ve bana ulaşın, BEN size en iyi çözümü verecek.
Gönderi:
Bir sipariş zaman, bir nakliye yöntemi seçin ve nakliye ücreti dahil sipariş için ediniz. genellikle, biz en kısa sürede ürün göndereceğiz ödeme tamamlandıktan sonra.
Biz tüm uluslararası gönderiler ülkelerde kez takas gümrük farklılıklar nedeniyle, ürün denetlenir ne kadar hızlı etkileyebilir. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, broderage ücretleri, vergileri, ve vergiler sorumlu olduğunu unutmayınız. bu ek ücretler teslimat sırasında toplanabilir. biz reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.
Biz herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.
Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez, ve alıcılar gümrük vergilerinin sorumludur. Ben herhangi bir olası ekstra maliyet konusunda endişeli olduğunu anlamak için öğeleri. geçmiş deneyim dayalı.

Etiketler: Ucuz Cadılar bayramı Geyik Şakalar Dekorasyon Oyuncaklar Sticker Cadı Şekil Oturma Odası Hayalet Ev Duvar Parti Çıkartmalar Dekor Zor Oyuncak Sahne, Yüksek Kalite Cadılar bayramı Geyik Şakalar Dekorasyon Oyuncaklar Sticker Cadı Şekil Oturma Odası Hayalet Ev Duvar Parti Çıkartmalar Dekor Zor Oyuncak Sahne, Çin Susturucular ve Pratik Şakalar Tedarikçiler.

malzeme Kâğıt
tema korku