bizim dükkana hoşgeldiniz. dünya Mirası Büyük Yapı kralı Tulou ChengQi Lou Çin Yongding Hakka Tulou Toprak Yapı Şekil Modeli malzeme: PVC
boyutu: 7.5 cm
durum: 100% Yeni
arkadaş hediye ve Koleksiyon için harika.
1. The Tulou ' ın Yapısı Özellikleri
yapısını Tulou birçok yönden Çin kültürü gösterir. modern insanlar için, birçok şeyler aşina değilseniz, yani ne Tulou güzelliği olduğunu.
binaların içinde olan yuvarlak şekil en ünlü vardır. onlar yani boyutları üç sınıfları ayrılmıştır, küçük, orta ve büyük, küçük olanlar genellikle 2 ila 3 hikayeler tek bir halka ile uzun boylu ve 28 rooms için 21 var. orta konutların genellikle 3 ila 4 hikayeleri ile uzun boylu büyük iç açık alan, tek halka veya çift yüzükler gelir ve içerebilir 30 ila 40 odaları, büyük yuvarlak genellikle 4 ila 5 hikayeler tall binalar vardır gibi birçok oluşan üç yüzük ve evi olabilir yaklaşık 42 ila 58 odaları, Nihayet, çok küçük yuvarlak binalar için yaklaşık 12 var 18 odaları.
biz görebilirsiniz ana giriş kapısı demir levha ile doldurulur ve 2 yatay ahşap barlar tarafından kilitli olduğunu. ahşap barlar retract içine duvarlar kapı açmak için. Inside giriş olduğunu büyük bir merkez avlu nerede tüm odalar ve iç kapılar windows açık bakan bu. normalde, bir anda odaları zemin seviyesi, hall ve merdivenler hariç, mutfak ve yemek odaları olarak kullanılmaktadır. The ikinci katta odaları vardır depolama ve yolda olanlar için kullanılan üçüncü seviye yatak olarak kullanılmaktadır.

Etiketler: Ucuz Dünya Mirası Büyük Yapı kralı Tulou ChengQi Lou Çin Yongding Hakka Tulou Toprak Yapı Şekil Modeli, Yüksek Kalite Dünya Mirası Büyük Yapı kralı Tulou ChengQi Lou Çin Yongding Hakka Tulou Toprak Yapı Şekil Modeli, Çin Eylem ve Oyuncak Figürleri Tedarikçiler.

uyarı Age 3+
Yaş Aralığı 5-7 Yıl,8-11 yaşında,12-15 yaşında,büyüklerin,> 14 yaşında,> 8 yaşındayım,> 6 yaşında
Marka Adı LETBEST
Uzaktan Kumanda Hayır