28502 Karikatür (tüm desenler tam kare ve yuvarlak matkap)
En sevdiğiniz seçin elmas şekli 1. tam-Yuvarlak; 2. Tam-Kare.
Daha büyük boyutlu fotoğraflar keskin ve daha iyi var görseller, özellikle karmaşık elemanları için (lütfen sipariş daha büyük boyutları).
Not: Bir: Bizim elmas resim yok çerçeve vardır. B. bu bir bitmiş resim, kendiniz bunu yapmak zorunda. C. Lütfen yutma çocukların önlemek. D. her sayısını elmas gönderilecektir fazla gerekli 30%. Açıklama: Ürün Adı: DIY elmas boyama 1. uygulamalar: Ev, ofis, otel, benzersiz hediye 2. malzeme: Yuvarlak reçine elmas 3. ambalaj: Tüm ürünler renk kutusu 4. derin sondaj alanı: 100% yuvarlak elmas. Bu tam elmas nakış 5. elmas: Yuvarlak elmas (Eğer y Ou ihtiyacı kare sondaj, bir mesaj bırakın lütfen!) 6. araçları: Noktası matkap kolu, katı plastik, cımbız, noktası sondaj plaka. Fotoğraf Sipariş: Biz sizin için elmas. Eğer şablon ve boyut yapmak değil maç bizim mağaza size. Lütfen desenler ve boyutlarda ne tür söyle, biz sizin için özelleştirmek, ve size makul bir fiyat verebilir, hoş geldiniz!
Eğer bizim ürünleri gibi, bize 5 yıldız vermek için çekinmeyin. Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, Negatif geribildirim doğrudan, Sadece bize ulaşın, biz memnun yapmak için.

Etiketler: Ucuz Mozaik 5D Kare Tam Elmas Boyama Mickey Mouse Resim Elmas Nakış Karikatür Çapraz Dikiş Çocuk Odası Dekorasyon Hediye, Yüksek Kalite Mozaik 5D Kare Tam Elmas Boyama Mickey Mouse Resim Elmas Nakış Karikatür Çapraz Dikiş Çocuk Odası Dekorasyon Hediye, Çin Elmas Boyama Kanaviçe Tedarikçiler.

boyut round-20x25cm, round-30x40cm, round-40x50cm, round-50x65cm, round-55x75cm, round-60x80cm, square-20x25cm, square-30x40cm, square-40x50cm, square-50x65cm, square-55x75cm, square-60x80cm
Marka Adı MHD
desen Türü Karikatür
malzeme Reçine