Sevgili DIY meraklıları! Elmas boyama ürünleri vardır bir dekoratif, eğlenceli, toplu ve iyi eğitim önemi, değil sadece eğlendirmek kendileri de bir başkalarına hediye olarak sunulabilir, popüler sanat kültür bir tür, biz teklif size tamamen yeni bir tür "Elmas nakış" veya gibi o da "Elmas mozaik" Ve" Elmas boyama ".
Bir resim oluşturmak için, size bir sanatçı gerekmez! Sadece bizim ürün bir dizi seçin ve bunu oluşturmak! Yapımı elmas boyama stres rahatlatmak için yardımcı olur, geliştirmek aktif düşünme, bu nedenle tavsiye edilir başyapıtlarından ve sizin çocuk oluşturulması dahil etmek! Bu çok heyecan verici ve ilginç işlemi
Eğer merak yapmak için nasıl, daha fazla detay okumak ve bitirmek için nasıl bildirin elmas boyama kendiniz.
●Product adı: DIY elmas boyama/elmas nakış/elmas boyama çapraz dikiş
●Feature: Kare elmas ; Elmas kapak tuval komple, bu tam elmas nakış
●Material: Kare Reçine Elmas
●Diamond tipi: 100% tam Kare matkap
●Packing: Renk Kutusu/Çantası
●Multipurpose: kullanılabilir Yatak Odası , Yemek Odası , Banyo , Tuvalet , Mutfak , Çalışma , Ev , Ofis , Otel , Restoran ve Bar

Etiketler: Ucuz Tam Kare/yuvarlak matkap 5D DIY Elmas Boyama Amerika Bayrağı Kartal Hayvan Resim 3D Elmas Nakış Çapraz Dikiş Mozaik, Yüksek Kalite Tam Kare/yuvarlak matkap 5D DIY Elmas Boyama Amerika Bayrağı Kartal Hayvan Resim 3D Elmas Nakış Çapraz Dikiş Mozaik, Çin Elmas Boyama Kanaviçe Tedarikçiler.

boyut square drill 20x25cm, round drill 20x25cm, square drill 30x40cm, round drill 30x40cm, square drill 40x50cm, round drill 40x50cm, square drill 50x60cm, round drill 50x60cm, square drill 60x80cm, round drill 60x80cm, square drill 70x90cm, round drill 70x90cm, square drill80x100cm, round drill 80x100cm
malzeme Reçine
elmas Şekli Kare