Dangle: bijuteri
buklet d' oreille: kadınlar için Küpe
düğün süslemeleri: küpe
pendientes mujer moda'nın: buklet d' oreille femme
kadın küpe: buklet d' oreille femme
bijoux femme: Yaklaşık 6.5g
Q1: Neden Ben sipariş izlemek??? A: Çin Post Olağan Küçük Paket Artı takip edilemez ve izleme bilgileri yok Diğer Ülkeler, genellikle 30-60 gün gelmesi. Senin Koruma süresi yaklaşık up ve hala parsel almazsanız Bizimle irtibata geçiniz, Biz süresini uzatmak olacaktır. Q2: sizin takı turn siyah veya solmaya Olacak sonra giyen uzun bir süre için?? Bir: Tüm takı solmaya eğer iyi korumak değil, su ve ter önlemek için deneyin, kuru ve iyi tutmak onları kaydetmek, daha sonra onlar uzun tutun. Q3: takı basık S925 damga?? A: Evet, ürünlerimizin en kazınmış 925 damga. resimlerde kontrol edebilirsiniz. Q4: elmas malzeme Nedir? A: elmas bizim jewerlry olduğunu AAA kübik zirkon, daha daha parlayan kristal ve Rhinestone.
1. biz ücretsiz kargo tarafından 72 saat içinde dünya çapında tüm öğeleri Çin Post Air Mail Kayıt/ Istanbulbilimveakademisyenlerdernegi.org Standrad Kargo/Çin Post Sıradan Küçük Paket Artı Veya DHL, nakliye yöntemi sipariş toplam miktarına depands: Not: Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, bu nakliye yöntemi takip edilemez diğer ülkelerde, genellikle 40-60 gün Gelmesi Bunun için lütfen bekleyin.

Etiketler: Ucuz CC Damızlık Küpe Kadınlar Için S925 Gümüş Iğneler Takı Açık Mavi/Beyaz Avusturyalı Kristal Ağacı Çiçek Parti Anting Wanita CCE201, Yüksek Kalite CC Damızlık Küpe Kadınlar Için S925 Gümüş Iğneler Takı Açık Mavi/Beyaz Avusturyalı Kristal Ağacı Çiçek Parti Anting Wanita CCE201, Çin Hatıra Küpeler Tedarikçiler.

Küpe Türü Küpe
öğe Türü Küpeler