..
Ürün bilgileri: Ürün Adı: Bırak Küpe Renk: Resim Olarak Miktar: 1 Pair Durum: % 100% Yeni
Ürün gösterisi:
alışveriş 1. ödeme önce, teyit ediniz sipariş renk, miktarı ve boyutu, eğer ürün seçimi açık değildir, bırakabilirsiniz bir mesaj söyle, ben size yardımcı olacaktır. 2. emin olun var adres ve iletişim bilgileri kolaylaştırmak için postane almak için paketi zaman. 3. istiyorsanız daha satın almak, alabilir benim için mesaj sana verecek bazı indirim. 4. ilan edecek hediye olarak veya örnekleri düşük değeri. geribildirim için 1. Eğer memnun ürün ve hizmetleri, lütfen sizin olumlu geribildirim ve 5 yıldız. Ve 5 yıldız ayrıntılı değerlendirmesi sipariş. Bir kez bize göstermek ekran hem 5 yıldızlı, verecek bir indirim sonraki sipariş için. 2. yoksa memnun porducts, lütfen önce bizimle negatif geribildirim ya da ayrıntılı değerlendirmesi. Garanti edecek kalp kalbe slove sizin için herhangi bir sorunu. Almak istiyoruz anlayış ve destek. nakliye için 1. hazırlama süresi: gerekir 5-10 iş günü hazırlamak için göre sipariş çok sayıda sipariş her gün. 2. ücretsiz nakliye dünya çapında not : Seçerseniz ücretsiz kargo seçeneği, parsel direkt olarak teslim ev sadece bir kez ya da göndermek yerel postane o zaman gerekir takip numarası ve kişisel kimliği toplamak öğeleri. Ve ben mal gönderdi i alacak mesaj size takip numarası. Sorgulayabilirsiniz mal lojistik bilgi. Ayrıca almak benim için mesaj nerede eşyalar i yardımcı olacaktır, ve ben yapacak sizin için iyi. www.17track.net/zh- cn/

Etiketler: Ucuz Yeni Kore Parlak Tam Rhinestone Aşk Kalp Sevimli Ilmek Mizaç Damla Küpe Takı Kadın Parti Pendientes Için 6C3010, Yüksek Kalite Yeni Kore Parlak Tam Rhinestone Aşk Kalp Sevimli Ilmek Mizaç Damla Küpe Takı Kadın Parti Pendientes Için 6C3010, Çin Damla Küpeler Tedarikçiler.

Küpe Türü Küpe Bırak
İnce veya Moda Moda