Renk Uyuşmazlığı:
Diğer bazı nedenlerle neden olabilir farklılıklar gibi monitör renk yansıma, aydınlatma, arka plan vb.
Ölçüm:
Izin lütfen 1-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık.
Eğer güçlü ya da kilolu vardır, biz daha büyük bir boyut seçmenizi öneririz.
Lütfen bakın gerçek boy, kilo ve satın almadan önce boyutu çizelgesi/ihale. 1 CM = 0.394 Inç
Dikkat:
Ayakkabı, eşarp, şapka, gözlük ve diğerleri fotoğraf aksesuarları, değil olarak satılan ürünleri! Sadece Giysi Satmak!
Boyutu Omuz
(Cm) Büstü
(Cm) Bel Boyutu (cm) Uzunluk
(Cm) Kol Uzunluğu (Cm) S - 84 68 124 - M - 88 72 125 - L - 92 76 126 - XL - 96 80 127 - XXL - 100 84 128 - - - - - - - - - - - - -
Boyutu elle ölçülür, izin lütfen 1-3 cm fark nedeniyle maunal ölçümü
Geribildirim: 1. bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize olumlu bir geribildirim genel bir Ayrıntılı Satış Değerlendirme (DSR) 5 Yıldız. 2. değil hissediyorum eğer satisifed, lütfen negatif geribildirim yok. Lütfen bize ulaşın, biz garanti biz 100% reslove sizin için herhangi bir sorunu. Nakliye: 1. hazırlanıyor Süresi: biz sipariş hazırlamak için 1-3 iş günü gerekir. 2. biz sizin için en iyi ve hızlı shippment seçin, bazen çin post posta seçerseniz belki biz farklı nakliye yolu tarafından size göndereceğiz. 3. teslim onaylamak lütfen bilgi tamamlandı ve doğru sipariş verirken. Rusya cutomer tam adı yazınız. Gümrük Vergisi: Bizim dikkate alınarak müşterilerin fayda, normal posta yoluyla sipariş gemi zorunda. Lütfen anlamak, ancak, gümrük görev dışında olduğunu biz guarrante hiçbir vergi ücreti ve herhangi bir vergi ücreti. Biz içtenlikle herhangi bir rahatsızlık için özür dileriz neden. Iade veya Değişim: Bizim ürün ile memnun değilseniz, sen iade veya değişim öğeleri içinde 15 gün teslim günü, ama lütfen dikkatle boyutunu seçin biz boyutunu göstermek için her ürün. Isteği: 1. öğeler alınan kullanılmayan, hasarsız ve orijinal paketi. 2. Return kargo ücreti alıcı tarafından ödenir.

Etiketler: Ucuz Yaz elbisesi Kadın 2018 rahat elbise Uzun Kollu fırfırlı elbiseler Moda Seksi Sonbahar Elbiseler Kadın Parti Gece, Yüksek Kalite Yaz elbisesi Kadın 2018 rahat elbise Uzun Kollu fırfırlı elbiseler Moda Seksi Sonbahar Elbiseler Kadın Parti Gece, Çin Elbiseler Tedarikçiler.

boyut S, M, L, XL, XXL
cinsiyet Kadınlar