S M L CM IÇINDE CM IÇINDE CM IÇINDE omuz 33 12.87 34 13.26 35 13.65 büstü 86 33.54 90 35.1 94 36.66 kollu 21 8.19 22 8.58 23 8.97 uzunluk 81 31.59 82 31.98 83 32.37
onu giyen gördüğünüzde modeli, pPopo ' ın reklam olduğunu, gördüğünüzde öğe üzerinde askı, o ' ın gerçek pPopo, ve aldığınız gibi aynı olacaktır.
pPopography sınırlamalar ve monitör ayarları kaçınılmaz farklılıklar, renkleri gerçek öğeler ile % 100% aynı olmayabilir gösterdi.
izin lütfen 1-3 CM nedeniyle manuel ölçüm farklılıkları.
cm tüm ölçüm, lütfen not 1 cm = 0.39 inç, 1 inç = 2.54 cm
bu Asya boyutu, etiketi görmezden lütfen, sadece bunu seçmeyin yok S/M/L, detaylı ölçüm boyut tablosu bakmak ve doğru boyutu almak için vücudunuzun büyüklüğü ile karşılaştırmak fit. teşekkür ederim!
lütfen bize ulaşın:
1. tarafından kombine nakliye ihtiyacınız Varsa Ekspres (EMS, FedEx, UPS). biz sizin için en düşük fiyatı bulacaksınız!
2. eğer ' yeniden ediyorsanız Tideers ihtiyaçları Moda. biz en iyi hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız ve müşterileri ile daha kaliteli moda öğeleri paylaşmak! biz kazandı ' t bizim herhangi bir bilgi ortaya, sadece sizin adınıza.

Etiketler: Ucuz Güzel Yaz Kadın Ince Elbise Kısa Kollu Balo Elbise kalp Şekli Baskı Düğmeleri Dekore Elbise Lady Tatlı Parti Elbise AE102, Yüksek Kalite Güzel Yaz Kadın Ince Elbise Kısa Kollu Balo Elbise kalp Şekli Baskı Düğmeleri Dekore Elbise Lady Tatlı Parti Elbise AE102, Çin Elbiseler Tedarikçiler.

boyut S, M, L
stil Sevimli