[Xlmodel]-[özel]-[47848]
[Xlmodel]-[özel]-[47607]
[Xlmodel]-[boyut]-[9999] Ölçüm CM Boyutu Göğüs Bel Uzunluk Omuz Kollu M 88 72 132 38 22 L 92 76 133 39 23 XL 96 80 134 40 24 XXL 100 84 135 41 25
[Xlmodel]-[özel]-[47610]
Boyut NOT: Boyut Grafik (cm) 1 cm = 0.39 inç Lütfen mevcut boyutları hakkında herhangi bir sorunuz varsa bize ulaşın. Modelleri ve farklı bir şekilde ölçümü, mal boyutu olabilir 1-3 cm hata, normal fenomen aittir
[Xlmodel]-[fotoğraf]-[0000]
[Xlmodel]-[özel]-[47526]
1. hazırlanması Süresi: biz sipariş hazırlamak için 3-7 iş günü gerekir nedeniyle bizim çok sayıda siparişler her gün.
2. Gümrük düşünün, uzaktan adres ve nakliye hızı, biz diğer nakliye yöntemleri kullanabilirsiniz yerine sipariş sayfasında gördüğünüz.
Ödeme: Kredi kartı on line mevcut olduğunu. Biz Paypal ile ödeme kabul, T/T ve Batı Birliği. Ödeme temizledi sonra biz 3 iş günü içinde size teslim edecek. Herhangi bir ithalat vergileri veya vergi varsa, bu alıcının sorumluluğundadır
Garanti:
1. olmasına rağmen biz büyük bir güven kalite ve fiyatları her ürünleri biz satmak, biz tüm alıcılar 100% memnun olacağını garanti edemez ile onları nedeniyle farklı nedenlerle. ama ne olursa olsun, biz herhangi bir sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız söz veriyorum işlemler sırasında oluştu.

Etiketler: Ucuz Borisovich Pist Uzun Elbise Tasarımcılar 2018 Yeni Marka Yaz Vintage Baskı Lüks Zarif Kadın Akşam Parti Elbiseler M636, Yüksek Kalite Borisovich Pist Uzun Elbise Tasarımcılar 2018 Yeni Marka Yaz Vintage Baskı Lüks Zarif Kadın Akşam Parti Elbiseler M636, Çin Elbiseler Tedarikçiler.

boyut M, L, XL, XXL
cinsiyet Kadınlar