Dükkana hoşgeldiniz!
Boyutu: S: büstü: 82 cm, uzunluk:/cm, bel: 64 cm M: büstü: 86 cm, Uzunluk:/cm , Bel: 68 cm L: büstü: 90 cm, Uzunluk:/cm , Bel: 72 cm XL: büstü: 94 cm, Uzunluk:/cm , Bel: 76 cm 1 inç = 2.54 CM, 1 CM = 0.39 inç Boyutu 1-3 CM hataları olabilir çünkü manuel measuremt 1, DHL (5-7days) EMS (10-15days) Çin Post Hava Posta (15 veya daha fazla gün) Ücretsiz kargo (fiyat nakliye maliyeti dahil), biz seçim 2 veya 3 yollu kargolar göndermek için. Ayrıca biraz para ekleyebilirsiniz, biz DHL tarafından göndereceğiz. Eğer fiyat nakliye maliyeti dahil değildir, sen seçim yolu gibi. Kontrol edebilirsiniz nakliye karyolası sitesinde DHL, EMS veya Çin Post. 55. teslim tarihi: Biz stok çok şey var, bu yüzden ödedikten sonra, biz ilk kez size kargoları göndereceğiz Tüm teslim ürünlerin 2.100% önce kaliteli ve sıkı inceleme altında Nakliye. Biz herhangi bir kalite sorunu önlemek için elimizden geleni yapacağız. 1-Görüşleriniz bizim için gerçekten önemli, büyük Feddback bırakın için bir kaç saniye sürebilir lütfen 2-nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce lütfen bize ulaşın. biz sorunu çözmek için elimizden geleni ve mutlu bir alışveriş ruh bırakın o 3. ödeme: Bir. bu güvenli EMANET tarafından ödeme, çünkü sadece mal almak ve onaylamak makbuz, ödeme EMANET tarafından hesabıma transfer olabilir. Yok bu yüzden para dert. B. lütfen zamanında ödeme yapmak sipariş zaman, bu yüzden size daha önce mal yollayabilirsiniz. C. The alıcı kendi ülke tarafından tahsil herhangi bir vergi ya da görev için sorumlu. 4. Return Politikası: Biz ücretsiz 15 gün garanti için bu öğeleri Lütfen Not: biz herhangi bir ürün için kullanımdan sonra veya su hasar sonucu. Döner gerekli olmalı: Adım 1) mesaj merkezi aracılığıyla bize Ulaşın Adım 2) hakkında mümkün olduğunca çok detay sorunları yaşıyorsanız Adım 3) öğe verilecektir dönmek için yetki Adım 4) kabul değişim veya para iadesi için ürün Iade * Tüm iade nakliye masrafları alıcı sorumluluğundadır. 5. bizim felsefesi: -Yüce müşteri hizmetleri -Kaliteli ürünler ve yakından kontrollü üretim -Yüksek standart lojistik ve zamanında teslimat -Sürekli satış sonrası destek ve bilgi Ekstra açıklama gerekmez! Ürün kalitesi en iyi açıklama! Tekrar teşekkürler varış, Mutlu alışveriş!

Etiketler: Ucuz Asil Kadın Çok Katlı Parti uzun elbise Sonbahar Kadife Patchwork Örgü Katmanlar Ruffles Diamonds Elbise Seksi Halter Siyah Elbise, Yüksek Kalite Asil Kadın Çok Katlı Parti uzun elbise Sonbahar Kadife Patchwork Örgü Katmanlar Ruffles Diamonds Elbise Seksi Halter Siyah Elbise, Çin Elbiseler Tedarikçiler.

boyut S, M, L, XL
cinsiyet Kadınlar