Boyutu Omuz Büstü Kollu Uzunluk Cm Cm Cm Cm
S / 55-80 60 83
M / 59-84 61 85
L / 63-88 62 87 Not: 1. lütfen kesinlikle boyutu çizelgesi takip seçmek için boyutu. Alışkanlıklarına göre doğrudan seçmeyin. 2. boyutu olabilir 1-3 cm manuel ölçüm nedeniyle farklılık var.
Toptan ve damla nakliye: Toptan için, biz teklif indirim veya ücretsiz express kargo sürer sadece 3-7 gün gelmesi. Damla nakliye için, biz doğrudan müşterilerine mal göndermek olabilir ve olmaz isterseniz bizimle hakkında bilgi bırakın için. Nasıl Parça benim parsel? Aşağıdaki web sitesinde parsel izleyebilirsiniz takip numarası kullanarak: www.17track.net/en (açmak için tarayıcı Kopyalanan) Ben ne yapabilirim zaman satın koruma zaman tükeniyor? Satın alma koruma zaman tükeniyor, lütfen bize ulaşın ve biz bunu uzatmak için yardımcı olabilir. Böylece para hesabıma gitmek olmaz.
'

Etiketler: Ucuz Dulzura kadın parti elbise longsleeve see through seksi örgü 2018 sonbahar kış kulübü streetwear bodycon felame Noel giysileri, Yüksek Kalite Dulzura kadın parti elbise longsleeve see through seksi örgü 2018 sonbahar kış kulübü streetwear bodycon felame Noel giysileri, Çin Elbiseler Tedarikçiler.

boyut S, M, L
cinsiyet Kadınlar