Ipuçları:
* Nedeniyle bilgisayarların ve monitörlerin çeşitli türleri, öğenin gerçek renk resimden biraz farklı olabilir.
* Öğe ile memnun değilseniz 1.if, lütfen bize ulaşın eğer geribildirim ayrılmadan önce, anlayışınız için teşekkür ederiz.
* Manuel ölçüm 2-3 cm fark var olabilir. lütfen kontrol ve satın almadan önce dikkatle boyutunu karşılaştırın! (1 cm = 0.39 inç)
2018 Yaz Celmia Kadın Pamuk Keten O Boyun Kısa Kollu Parti Baggy Tops Bölünmüş Hem Katı Bluz Düzensiz Hem Gömlek artı Boyutu

Etiketler: Ucuz Kadın Düzensiz hem Katı Gömlek Şifon Artı Boyutu Ofis Bayan Yaz Rahat Önlük Kısa Kollu Ekip Boyun Gevşek Keten Uzun, Yüksek Kalite Kadın Düzensiz hem Katı Gömlek Şifon Artı Boyutu Ofis Bayan Yaz Rahat Önlük Kısa Kollu Ekip Boyun Gevşek Keten Uzun, Çin Bluzlar ve Gömlekler Tedarikçiler.

boyut S, M, L, XL, XXL, XXXL, 4XL, 5XL
cinsiyet Kadınlar