Bizim Mağaza Hoş geldiniz
P L U S - Boyutu babes, tırnak sizin yeni-sezon moda hedefleri ile yeni şekiller ve İstisnai için (ABD) boyutları 14- 2 0 MCO gelen Mağaza.
Bizim mağaza artı boyutu giyim bir koleksiyon sunar dolgun rakam tamamlayacak. Bizim düzenleme denim, lo Ungewear ve occasionwear büyük gün-tarih-gece kilometre vardır.
Biz yüksek kaliteli ürün rekabetçi fiyat ve en iyi hizmeti ile, müşteriler için Ple Ase karşılaştırmak değil ürün için düşük fiyat ürün, biz sadece iyi malzeme kullanımı ve yüksek kaliteli ürün sunmak, tereddüt etmeyin, şimdi satın almak için layık olduğunu!!!!!
BOYUTU HAKKıNDA:
1. asya boyutları Avrupa ve Amerikan halkının daha 1 veya 2 boyutları küçüktür. Izin lütfen 3-4 CM manuel ölçüm nedeniyle farklılık (ölçümler;
2. P Kira görmezden etiketi boyutu ile geliyor Bez. Etiket boyutu Bazen bizim açıklama boyutundan daha büyük bir olabilir bu Çin için çünkü boyutu!
3. Zor hissediyorum için, uygun boyutu seçin sen bunu sipariş önce bana temas kurmaktan çekinmeyin, Biz bazı öneri verebilir, ama sizin için referans sadece.
Eğer biz ürün veya hizmet ile memnun değilseniz, lütfen bana ulaşın ve bize negatif veya doğal geri, biz size tatmin edici bir çözüm vermek zorundadır. Geribildirim ve DSRs (Ayrıntılı Satıcı Karnesi).

Etiketler: Ucuz MCO 2018 Seksi Sweatheart Boyun Plus Size Midi Elbise Klasik Kravat Ön Korse Şerit Elbiseler Temel Büyük Kadın Parti Elbise 3xl 7xl, Yüksek Kalite MCO 2018 Seksi Sweatheart Boyun Plus Size Midi Elbise Klasik Kravat Ön Korse Şerit Elbiseler Temel Büyük Kadın Parti Elbise 3xl-7xl, Çin Elbiseler Tedarikçiler.

boyut XXXL, 4XL, 5XL, 6XL, 7XL
Marka Adı ZHIYU