*************************************************************************************************************************************** Metal 4 Yollu Makro Odak Raylı Slider Odaklama Ayarlanabilir Makro Kaymak ile 1/4 için Canon Sony Nikon SLR Kamera Makro kaymak Ray Şartname: Malzeme: Metal Ağırlık: 510g Renk: Siyah Özellikleri: Demiryolu benimser dayanıklı metal kaymak, ve bir dişli tahrik sistemi rayın ayarlama doğruluğunu ve hızını artırır büyük ölçüde. Ile iki hassas çift ölçekler, ve hassas mesafe değişiklikleri sağlar Demiryolu sağlar 5 cm sola hareketli/sağa, ve 10 cm hareketli ileri/geri Demiryolu konumlandırma benimser ayarlanabilir kilitleme düğmesi, ve bir 1/4 "standart vida profesyonel DSLR çoğu uyuyor. Paket içeriği: 1x4 yollu Makro Odak Ray Slider

Etiketler: Ucuz Metal 4 Yollu Makro Odak Raylı Slider Odaklama Ayarlanabilir Makro Kaymak ile 1/4 için Canon Sony Nikon SLR Kamera Makro kaymak Ray, Yüksek Kalite Metal 4 Yollu Makro Odak Raylı Slider Odaklama Ayarlanabilir Makro Kaymak ile 1/4 için Canon Sony Nikon SLR Kamera Makro kaymak Ray, Çin Fotoğraf Stüdyosu Aksesuarları Tedarikçiler.

Model Numarası QXP10032T
paket Evet
Marka Adı MLLSE
Product Macro focusing rail slider
Camera screw 1/4"
Fit For Nikon Canon, Sony etc.