Bu etiket dizüstü bağlı olabilir, bavullar, kaykay, sırt çantası, kitap, buzdolabı, dizüstü, dolapları, duvarlar, gitar, otomobil, motosiklet, bisiklet ve diğer öğeleri yüzey Not: Etiket desen mutlaka aynı değildir resim olarak, rastgele göndermek Alışveriş kolay ve mutlu yapmak için, Özellikleri: 100% Marka Yeni. Malzeme: PVC Renk: fotoğraf Gibi Levha Boyutu: 7 cm * 17 cm 12 adet/grup Için harika dekorasyon oturma odası veya çocuk odası DIY Dekorasyon: duvar/cam/ayna/pencere Olacak hiçbir şüphe seveceksiniz ki Uygulama yöntemi: 1: emin yüzeyi pürüzsüz yüzey, içbükey ve dışbükey vardır kat uzak parçası cilt, veya hiçbir embriyo boya metope yapmak, yapıştırın yok 2: İyi macun pozisyonunu seçin, kapak of temiz toz ve yağlı kirli olması için var, sağlamak için yüzey kuru ve temiz. 3: macun sipariş basit planlama yapmak, tabii ki, ayrıca taahhüt DIY kendi isteklerine göre. 4: dışarı dönmeye sticker yavaşça alt kağıt ile doğrudan yapıştırın, zorunda kalmadan transferi film, zaman orta macun sopa ve daha sonra turn etrafında kiremit ilk Basınç.

Etiketler: Ucuz 6 pcs Karikatür Avengers Sticker Çocuk 'S Hediye Oyuncak Kawaii 3D PVC Kabarcık Çıkartmalar Çocuk Klasik Çıkartmaları Oyuncak (Rastgele Tarzı), Yüksek Kalite 6 pcs Karikatür Avengers Sticker Çocuk 'S Hediye Oyuncak Kawaii 3D PVC Kabarcık Çıkartmalar Çocuk Klasik Çıkartmaları Oyuncak (Rastgele Tarzı), Çin Çıkartmalar Tedarikçiler.

Model Numarası F
ağırlık 5g
uzunluk 17cm
genişlik 7cm