1. Biz alipay, batı Birliği, TT. tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Platform tarafından ödeme için
2. Payment sipariş 3 gün içinde yapılmalıdır.
3. eğer ihale kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, lütfen birkaç dakika bekleyin ve ödemeler 3 gün içinde tamamlanması gerekir.
1. WORLDWIDE NAKLIYE. (bazı ülkeler dışında ve APO/FPO)
2. Orders ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.
3. Biz sadece teyit sipariş adresleri gemi. sipariş adresi Kaçinci zorundadir.
4. gösterilen resimler asıl öğe değildir ve sadece referans içindir.
5. SERVICE TRANSIT zamanı taşıyıcı ve dışlar hafta sonları tarafından sağlanan ve holidays. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda.
6. eğer ödeme 30 gün içinde sevk almadıysanız, lütfen bize ulaşın. biz gönderi izlemek ve bir cevap ile en kısa sürede size geri. hedefimiz müşteri memnuniyeti!
7. nedeniyle stok durumu ve zaman farklılıkları, biz öğeyi gemi seçecektir hızlı teslimat için ilk mevcut depo.
1. You bize ulaşın 7 gün ve 30 gün var alındığı tarihten itibaren dönmek için alınan. bu öğeyi senin elinde ise 7 günden fazla, bu kullanılan olarak kabul edilir ve SIZE Bir IADE VEYA DEĞIŞTIRME SORUNU OLMAYACAK. YOK İSTİSNALAR vardır! nakliye maliyeti yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı.

Etiketler: Ucuz Kadınlar Boncuklu Gerdanlık Uzun Püskül Ay Kolye Kolye 2018 Moda Takı Altın Gümüş Renk Bayanlar Katmanlı Kolye Collane, Yüksek Kalite Kadınlar Boncuklu Gerdanlık Uzun Püskül Ay Kolye Kolye 2018 Moda Takı Altın Gümüş Renk Bayanlar Katmanlı Kolye Collane, Çin Sallantılı kolye Tedarikçiler.

metal renk Altın-renk, Gümüş Kaplama
Marka Adı Veigar